Celebrity News

Μαρία Κορινθίου: «Όταν ανέβηκα στη ζυγαριά και είδα τα κιλά που είχα πάρει…»

Μαρία Κορινθίου

Η Μαρία Κορινθίου έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, αφού κατάφερε να χάσει πολλά κιλά, ακολουθώντας πιστά ένα απαιτητικό πρόγραμμα διατροφής. Όσα κι αν ήταν τα εμπόδια, η γνωστή ηθοποιός έμεινε πιστή στον στόχο της και κατάφερε να έχει το αποτέλεσμα που επιθυμεί.

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάδη, η Μαρία Κορινθίου αναφέρθηκε στο βάρος που έχασε και στο πώς αγάπησε ξανά τον εαυτό της και το σώμα της.

«Άλλαξα τελείως. Είναι ένα υπέροχο μονοπάτι. Όταν ανέβηκα στη ζυγαριά και είδα τα κιλά που είχα πάρει, είδα ουσιαστικά ό,τι τοξικό είχα μαγνητίσει τον προηγούμενο καιρό. Γύρισα και είπα “Μαρία, γιατί το έχεις κάνει αυτό στον εαυτό σου;” Πνιγόμουν από την τοξικότητα, φαινόταν και στο βλέμμα μου – εξάλλου λένε ότι η ψυχή φαίνεται στα μάτια. Με ρωτάνε πώς έχουν μακρύνει έτσι τα μαλλιά μου, έχω γίνει Ραπουντζέλ! Τους λέω ότι είναι από το πολύ νερό και το ευ ζην.

Τα κιλά είναι ένα είδος προστασίας που υποσυνείδητα βάζουμε στη ζωή μας. Όταν ψυχολογικά δεν είσαι καλά και σε ευχαριστεί να τρως κάθε μέρα πίτσα, τα λιπαρά της δημιουργούν τοξίνες στο σώμα μας. Το λίπος δημιουργεί ουσιαστικά ένα τείχος στην καρδιά μας. Οι τοξίνες με τη σειρά τους ελκύουν τους τοξικούς ανθρώπους. Στο είπα και πριν. Ήρθαν άνθρωποι στη ζωή μου που δεν έπρεπε. Αυτοί που βλέπουν πάντα το ποτήρι μισοάδειο, που μουρμουράνε όλη την ώρα και κατηγορούν συνέχεια τους άλλους για τις δικές τους επιλογές. Αυτή η αρνητικότητα σου μεταφέρεται υποσυνείδητα και κάνει κι εσένα να είσαι θυμωμένος.

Ήταν και η περίοδος του Τζόρνταν, ένας ρόλος με πολύ σκοτάδι, το οποίο με είχε ρουφήξει. Όση τεχνική και να έχεις, όταν δεν είσαι καλά, η μαυρίλα πολλαπλασιάζεται. Όταν άλλαξε η ιδιοσυγκρασία μου, δυσκολευόμουν ακόμη περισσότερο με τον ρόλο. Δεν μπορούσα να συνέλθω με τίποτα στο καμαρίνι μετά την παράσταση, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Κάθε βράδυ έπρεπε να κάνω διαλογισμό για να έρθει πάλι η Μαρία στο εσωτερικό μου κέντρο. Εκείνο το διάστημα είχα χάσει τον εαυτό μου. Εσύ με ξέρεις, θέλω να γελάω, να είμαι χαρούμενη. Ο Γιάννης μού έλεγε διακριτικά. “Μαρία, δεν είσαι καλά” ή “Μαρία, έχεις πάρει κάποια κιλάκια”. Μέχρι εκεί. Εμένα μου έγινε ένα “κλικ”. Πατήθηκε ένα κουμπί. Μπορεί να σου φανεί ανόητη η αφορμή, αλλά θα σ’ την πω. Από μια σειρά που έβλεπα στην τηλεόραση. Μου ξεκλείδωσε έναν ολόκληρο κόσμο. Η σειρά αυτή ήταν το “Game of Τhrones”. Έπαθα πολιτισμικό σοκ. Ήταν καλοκαίρι με καραντίνα, το παιδί έλειπε κατασκήνωση. Το είδαμε δύο φορές με τον Γιάννη. Με το που τελειώνει η σειρά γυρίζω και λέω στον Γιάννη: “Τίποτα δεν είμαστε εδώ, στην Ελλάδα, εγώ σε ενάμιση χρόνο θα δουλεύω σε μια τέτοια σειρά”. Αυτή ήταν η τροφή μου», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ίδια ανέφερε: «Τους τελευταίους μήνες είδα πολλές ευρωπαϊκές σειρές στο Netflix, ειδικά η Αγγλία έχει πάρει πλέον τα ηνία από την Αμερική. Μετά έπιασα τις γαλλικές, τις ιταλικές και τις γερμανικές, άλλο μεγαλείο εκεί. Γιατί να μην κάνουμε τέτοιες παραγωγές εδώ; Έκανε το πρώτο βήμα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, τώρα το συνεχίζει η Ντενίση. Όλη η Ελλάδα είναι ένα φυσικό στούντιο, όπου και να κάνουμε γύρισμα γεμίζει η εικόνα ομορφιά. Ήξερε πολύ καλά τι έκανε ο Χριστόφορος. Μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα σε αυτή τη χώρα, αρκεί να υπάρχει σοβαρός επαγγελματισμός».

Διαβάστε επίσης:

Το αλφαβητάρι των εκλογών: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις εκλογές 2023

Παγιδευμένοι: Σπύρος και Θοδωρής στη φυλακή – Η Άννα δίνει τελεσίγραφο στον Δημήτρη

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: «Δεν έχω σχέσεις με τον βιολογικό μου πατέρα»