Μαλλιά
Color Sweep: Είναι το νέο balayage και πρέπει να μάθετε τα πάντα γι’ αυτό!
ζώδια
Τα ζώδια σήμερα: “Υδροχόε, η δημιουργικότητα και η ζωτικότητά σου σε οδηγούν στην επιτυχία”
Tips & Trends
3 looks που θα σε πείσουν να προσθέσεις το πράσινο στην ανοιξιάτικη ντουλάπα σου (VIDEO)
DIY
O hairstylist της Kim Kardashian σας δείχνει 5 χτενίσματα που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνες σας σε 1 μόλις λεπτό!
Home / Celebrity News / Μαρίνα Πατούλη: Η απάντησή της στην συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Πατούλης -«Δεν έχουμε αποφασίσει για διαζύγιο, μόνος του αποφάσισε»

Μαρίνα Πατούλη: Η απάντησή της στην συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Πατούλης -«Δεν έχουμε αποφασίσει για διαζύγιο, μόνος του αποφάσισε»

Η Μαρίνα Πατούλη μετά τη συνέντευξη που έδωσε ο εν διαστάσει σύζυγός της Γιώργος Πατούλης στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, έδωσε τη δική της απάντηση στο Πρω1νό και εξομολογήθηκε για τη σημερινή συγκινησιακά φορτισμένη ημέρα.

«Καταρχάς θέλω να πω ότι για εμένα είναι σήμερα μια ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένη ημέρα. Γιατί σαν σήμερα το 1998, σε πολύ νέα ηλικία, έχασα το σημαντικότερο πρόσωπο της ζωής κάθε ανθρώπου που είναι η μητέρα μου.

Η αλήθεια είναι ότι επειδή από τα εφηβικά μου χρόνια συνδέθηκα με τον Γιώργο, ο ρόλος της μητέρας μου ήταν καθοριστικός και στη σχέση αυτή. Οπότε όπως καταλαβαίνετε, για εμένα είναι ένα διπλό πένθος. Από ότι διάβασα, που είπε ο Γιώργος ότι έχουμε αποφασίσει, δεν έχουμε αποφασίσει για διαζύγιο.

Μόνος του αποφάσισε και δεν είναι κάτι που αποτελεί κοινή απόφαση. Απλά, σεβόμενη τα 35 χρόνια, έχω προσπαθήσει να στηρίξω το παιδί μου και τον εαυτό μου για τη διαχείριση αυτής της κατάστασης. Δεν πρόκειται λοιπόν για μια ειλημμένη απόφαση.

Είναι κάτι που προσπαθώ κι εγώ μέσα από ειδικούς να στηριχθώ και να στηρίξω και το παιδί και να νιώσουμε καλύτερα στην απόφαση που ο ίδιος πήρε, όπως έχω πει εξαρχής», ανέφερε η Μαρίνα Πατούλη.

Δείτε τις δηλώσεις της στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Η Ελένη Μενεγάκη στο MEGA! Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού

Γιώργος Πατούλης: «Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα»

Μαρία Τζομπανάκη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον νεογέννητο εγγονό της

×