Celebrity News

Ελεονώρα Μελέτη: «Το ότι ολοκληρώθηκε η εκπομπή δεν ήταν από δική μου υπαιτιότητα, ξέρω ότι απολύθηκε κόσμος»

Ελεονώρα Μελέτη

Με αφορμή την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Αθηναΐδα Νέγκα.

Μέσα σ’ όλα, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο πρόωρο τέλος της εκπομπής, «Mega Καλημέρα», αλλά και στο πως η ίδια λειτούργησε προκειμένου να αποκαταστήσει τους συνεργάτες της που έχασαν τη δουλεία τους λίγο πριν την ολοκλήρωση της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη

«Την εκπομπή που έκανα την τελευταία τριετία την ευχαριστήθηκα. Παρά τις δυσκολίες της, την ευχαριστήθηκα. Όσοι κάνουμε τηλεόραση, δεν παίρνουμε ικανοποίηση μόνο από το αποτέλεσμα, παίρνουμε ικανοποίηση και από άλλα πράγματα, όπως οι συνεργασίες… Η εκπομπή τελείωσε πιο νωρίς. Κάποιοι άνθρωποι απολύθηκαν, το ξέρω. Σαφώς και έκανα κάτι γι’ αυτό, από την πρώτη στιγμή.

Θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι οι παρουσιαστές μέχρι ένα σημείο μπορούν να κάνουν πράγματα, δεν αποφασίζουν για το σταθμό ούτε για τη διευθέτηση τέτοιων πραγμάτων. Η υποψηφιότητά μου δεν έχει να κάνει με το τέλος της εκπομπής. Η εκπομπή δεν τελείωσε με δική μου υπαιτιότητα. Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και οποιοσδήποτε μέσα από τον σταθμό.

Το ότι ολοκληρώθηκε η εκπομπή νωρίτερα, μπορεί να οδήγησε στο να μου γίνει πρόταση για τις Ευρωεκλογές, γιατί ήμουν ελεύθερη πλέον, τουλάχιστον ως προς την παρουσία μου στον αέρα. Αν εγώ ήθελα να κατέβω υποψήφια χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η εκπομπή, η εκπομπή θα συνέχιζε με αντικατάσταση. Ενημερώθηκα κι εγώ μαζί με όλους τους υπόλοιπους για την ολοκλήρωση της εκπομπής» ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Ήταν κάτι που είχε γίνει και πέρυσι απλά με άλλο μοντέλο, για να αφιερώσουμε χρόνο στις εθνικές εκλογές και να μην κοπεί αρκετά νωρίτερα όλη η εκπομπή, κόπηκε μια ώρα. Φέτος αποφασίστηκε να ολοκληρωθεί η εκπομπή γι’ αυτούς τους λόγους. Κακά τα ψέματα, αν η εκπομπή έσκιζε σε νούμερα τηλεθέασης, σαφώς και δε θα κοβόταν. Θεωρώ ότι και αυτό συνέβαλε στη λήψη της απόφασης…

Όταν ανακοινώθηκε η διακοπή της εκπομπής, σαφώς και έκανα όλες αυτές τις κινήσεις που όφειλα να κάνω για την απορρόφηση των συνεργατών μου από άλλες εκπομπές και για να μπορέσουν να πληρωθούν κάτι παραπάνω μέχρι να βρουν άλλη δουλειά… Ήρθα σε επαφή και με άλλους τηλεοπτικούς παράγοντες και ζήτησα να βοηθηθούν τα παιδιά που έχουν μείνει χωρίς δουλειά, κάποια ξέρω ότι έχουν απορροφηθεί και κάποια είναι στην αναμονή κάποιων ραντεβού» ξεκαθάρισε στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

«Έχω υπάρξει τόσο καλοπληρωμένη που να μη θεωρείται κίνητρο η αμοιβή του Ευρωβουλευτή. Μπορεί να μπω και μέσα. Έχω αρχίσει με κάτι μικρούς προϋπολογισμούς και βλέπω ότι μπορεί να μπω και μέσα. Δε ξοδεύω καθόλου χρήματα για την προεκλογική μου καμπάνια», ανέφερε σε άλλο σημείο η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η ρομαντική φωτογραφία από το ταξίδι τους στις Σεϋχέλλες

Η Ελένη Φουρέιρα για την εμφάνισή της στον ημιτελικό της Eurovision: «Είχα πάρα πολύ άγχος λες και…»

Ελένη Καστάνη: «Είχα ενοχές για τον θάνατο του πατέρα μου γιατί…»