Celebrity News

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Οι δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο και το “ευχαριστώ” μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό

Στις αρχές του μήνα, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Μάλιστα, έγραψε πως αντιμετώπιζε τον ιό χωρίς συμπτώματα.

Δείτε ΕΔΩ όσα έγραψε ο παρουσιαστής του Alpha.

Σήμερα το πρωί (28/11), ο ίδιος θέλησε να μιλήσει για την περιπέτεια με τον κορονοϊό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από ανάρτηση του, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους την περιπέτεια που βίωσε, ευχαριστώντας θερμά τους γιατρούς.

Δείτε παρακάτω τα λόγια του δημοσιογράφου και παρουσιαστή του «Οδηγού καλής ζωής»:

Ως ασθενής που έγινε καλά από κορονοϊό θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω: Τη γιατρό μου, πνευμονολόγο Μίνα Γγάγκα, η οποία με στρατηγική, υπομονή και τόλμη με οδήγησε αργά αλλά σταθερά στο τέλος αυτής της περιπέτειας και στην σταδιακή βελτίωση της αναπνευστικής μου ικανότητας. Τον παθολόγο Γιώργο -Μιχάλη Γουργούλη για την καθημερινή ιατρική και ανθρώπινη υποστήριξη και την παθολόγο Αθανασία Δεληβελιώτου για την επιμονή της να ληφθούν άμεσα οι αναγκαίες αποφάσεις. Τη μικροβιολόγο Ευσταθία Χρήστου που ήρθε χωρίς δεύτερη σκέψη, στο σπίτι μου για τις απαραίτητες αιμοληψίες.

Την ψυχολόγο Άσπα Πασπάλη που με βοήθησε να νικήσω τους πιο σκοτεινούς φόβους που γεννά αυτή η νόσος και η πιθανή εξέλιξη της. Τα δύο πληρώματα του ΕΚΑΒ ( μόνο το επώνυμο του Ανδρεαδάκη θυμάμαι γιατί μου είπε ότι καταγόμαστε από το ίδιο χωριό της Κρήτης) για το κουράγιο που μου έδωσαν και τον επαγγελματισμό τους, ώστε να μηδενιστούν οι πιθανότητες διασποράς του ιού κατά τη μεταφορά και την επιστροφή μου από το νοσοκομείο. Τον πνευμονολόγο Αθανάσιο Κορομηλιά και όλους τους νέους γιατρούς, νοσηλευτές και νοσηλεύτριες στην εφημερία της Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής του «Σωτηρία» -υπό την εποπτεία της πνευμονολόγου Αντωνίας Κουτσούκου- για την αυταπάρνηση και την εξαιρετική δουλειά, σε όλους τους ασθενείς Covid που χρειαστήκαμε τη βοήθεια τους εκείνο το βράδυ. Τον Παναγιώτη Ραφτόπουλο και τη Άννα που μου έφερναν έξω από στην πόρτα, τα απαραίτητα φάρμακα από το φαρμακείο της γειτονιάς μου. Τους γείτονες μου, Άγη, Αίγλη και Μανάνα που με προμηθεύαν για μέρες με τα απαραίτητα τρόφιμα.

Το Μάριο που φρόντισε ώστε να έχω στο σπίτι μου τη συσκευή οξυγόνου, μόλις επέστρεψα από το νοσοκομείο. Την πνευμονολόγο Καλλιόπη Παπαδήμα, τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα και την εντατικολόγο Αναστασία Κοτανίδου, για τον πολύτιμο χρόνο που διέθεσαν κυρίως για να με εμψυχώσουν αλλά και για να μου δώσουν τις επιστημονικές συμβουλές τους.

Υ.Γ Ότι άλλο σημαντικό για αυτή την περιπέτεια, θα το πω όταν έρθει η ώρα, μέσα από την εκπομπή μου.

Δείτε την σχετική του ανάρτηση:

Διαβάστε περισσότερα:

Ανατροπή στις συνθήκες θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα

The Bachelor: Η πρώτη ανάρτηση της Άννας μετά την αποχώρησή της από το reality

Ρούλα Δημητριάδου Τσαλίκη: «Όταν είδα τον εαυτό μου στον καθρέφτη, έκανα εμετό απ’ το σοκ»