Celebrity News

Γιάννης Μπούτος: Σχολιάζει την τοποθέτηση της Παλιοσπύρου για τον Κιμούλη -«Μίλησε με ακραίους χαρακτηρισμούς, δεν έχει βγει απόφαση»

Μπούτος -Παλιοσπύρου

Μέσω κάποιων αναρτήσεων που έκανε το βράδυ της Δευτέρας (21/8) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξέφρασε την ενόχλησή της σχετικά με τι δηλώσεις που έκανε η Σοφία Βογιατζάκη στην κάμερα του «Καλοκαίρι yes» για τον Γιώργο Κιμούλη.

«Ρε παιδιά, πείτε μου λίγο γιατί εγώ θα τρελαθώ… 1. Βγαίνει η συγκεκριμένη και στηρίζει έναν άνθρωπο που ασκεί βία σε ανθρώπους; 2. Πηγαίνουν άνθρωποι και χαραμίζουν χρόνο και χρήμα για να δούνε δική του παράσταση; 3. Μας νοιάζει αν είναι καλός σκηνοθέτης ή ηθοποιός από τη στιγμή που καταστρέφει ανθρώπινες ζωές; Εκτός από αυτό, επιτρέπεται ελληνικό μέσο ενημέρωσης να προβάλλει στο ψυχαγωγικό του πρόγραμμα πρωταγωνιστές είτε καταδικασμένους εγκληματίες και βιαστές είτε υπό έρευνα; Απορώ ποιος κάθεται και παρακολουθεί αυτό το πρόγραμμα με αυτά τα πρότυπα ανθρώπων.

Και προφανώς μιλάω ως θύμα. Σταματήστε με την αφέλεια και την αδιαφορία σας να καλλιεργείτε το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να δρουν οι εγκληματίες. Δείξτε προτίμηση και δώστε προβολή σε ανθρώπους που τουλάχιστον δεν θα τη χρησιμοποιήσουν για να κάνουν κακό. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Απλό είναι. Αλλιώς είμαστε όλοι συνένοχοι. Αυτά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι αναρτήσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου σχολιάστηκαν σήμερα το πρωί στην ψυχαγωγική εκπομπή του Open και ο Γιάννης Μπούτος ανέφερε -μεταξύ άλλων- πως του φάνηκε υπερβολική η τοποθέτησή της, καθώς δεν έχει βγει κάποια δικαστική απόφαση για την υπόθεση του ηθοποιού.

«Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε με ακραίους χαρακτηρισμούς»

«Το να λες εγκληματία κάποιον όταν δεν έχει βγει κάποια απόφαση; Μου φαίνεται πολύ υπερβολικό. Μίλησε με ακραίους χαρακτηρισμούς και νομίζω ότι επειδή ακριβώς τα λέει η κ. Παλιοσπύρου όλοι κάνουν ένα βήμα και λένε οκ, επειδή το λέει η συγκεκριμένη συμφωνούμε, αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Δεν έχει βγει κάποια απόφαση, δεν μπορείς να λες κάποιον εγκληματία. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε. Εμένα μου φαίνεται λίγο σκληρή φράση», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπούτος.

Στη συνέχεια, όταν η Μαριάντα Πιερίδη σχολίασε πως δεν καταλαβαίνει τα δημόσια ξεσπάσματα από τη στιγμή που δεν υπάρχει δικαστική απόφαση, ο Γιάννης Μπούτος ανέφερε: «Καταλαβαίνω πως το λες. Τώρα με το MeToo φοβάσαι να πεις κάτι διαφορετικό, μην έρθουν όλοι πάνω σου και σου πούνε ότι δεν υποστηρίζεις το κίνημα ή οτιδήποτε. Στηρίζουμε πάντα τα θύματα, είμαστε μαζί τους και προφανώς τον τελευταίο λόγο τον έχει το δικαστήριο, αλλά πρέπει να θεσμοθετήσουμε κάποια όρια για να μπορούμε κι εμείς να πούμε ελεύθερα την άποψή μας. Αν έχουμε σφαιρική άποψη και βλέπουμε κάποια γεγονότα, μπορούμε κι εμείς να πούμε “α, σε αυτό συμφωνώ και σε αυτό δεν συμφωνώ”. Δεν σημαίνει ότι επειδή κάποιος είπε κάτι, να είμαστε όλοι μαρμαρωμένοι και να μην μπορούμε να πούμε τίποτα.

Δεν μπορούμε να δίνουμε πάντα άλλοθι σε φιγούρες που επηρεάζουν όντως πολύ την κοινή γνώμη, ότι δεν μπορούμε να πούμε κάτι αντίθετο για να μην μας πούνε κακούς χαρακτηρισμούς».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 09:56′

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Χατζίδου: Η ανάρτηση για τη φωτιά στον Έβρο -«Ο Θεός να βάλει το χέρι του»

Ελληνίδα δημοσιογράφος για την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκε -«Έχω πάρει το αίμα μου πίσω»

Ο Σάκης Ρουβάς περνά υπέροχα στην πισίνα το σπιτιού του