Celebrity News

Ναταλία Γερμανού: Επικοινώνησε με την πρώην του Παναγιωτόπουλου – Όσα της εκμυστηρεύτηκε

Η Ναταλία Γερμανού επικοινώνησε με τη γυναίκα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για διαρροή βίντεο και φωτογραφιών σε ιστοσελίδα με πορνογραφικό περιεχόμενο χωρίς τη συγκατάθεσή της και έκαναν μια συνέντευξη γεμάτη αποκαλύψεις. Η πρώην σύντροφος του παρουσιαστή αποκάλυψε πώς γνωρίστηκαν, πότε εμφανίστηκαν τα γκρίζα σύννεφα αλλά και τι απάντησε στην πρόταση γάμου που της έκανε.

«Πως γνωριστήκατε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, πώς σε προσέγγισε;»

«Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο γνωριστήκαμε πριν πέντε χρόνια κατά τη διάρκεια διακοπών μου με φίλους στην Αλόννησο. Όταν τον συναντήσαμε με την παρέα μου σε ένα μαγαζί του ζητήσαμε να βγάλουμε μια φωτογραφία. Εγώ τον συμπαθούσα πολύ από την εκπομπή. Μετά τον ξανασυνάντησα άλλες δυο φορές και κάναμε λίγο παρέα σε ένα γενικό πλαίσιο με άλλα άτομα. Μετά εκείνος μου ζήτησε να βγούμε ραντεβού. Εγώ κολακεύτηκα και δέχτηκα. Μάλιστα, στο εν λόγω ραντεβού του είπα “έτσι κάνεις πάντα επειδή είσαι διάσημος ζητάς να βγαίνεις ραντεβού με κοριτσάκια;” και μου είπε ότι δεν το κάνει γενικά απλά εγώ του άρεσα πολύ και ήταν η πρώτη φορά».

«Λόγω του ότι ήσουν πολύ νέα σε ηλικία, δεν είχες κάποιες δεύτερες σκέψεις; Εκείνος τι σου έλεγε για τη διαφορά ηλικίας;»

«Αν και ενήλικη ήμουν ένα νέο άτομο σχετικά άμαθο, στην ουσία μόλις τότε ξεκινούσε η ενήλικη ζωή μου, δουλεύοντας και αρχίζοντας να ζω μακριά από τους γονείς μου. Πίστευα ότι λόγω της ηλικίας του αυτός ο άνθρωπος δεν θα θέλει και κάτι περιστασιακό όπως τα αγόρια της τότε ηλικίας μου και θα τον ενδιέφερε μια πιο συντροφική σχέση».

«Η σχέση σας πώς ήταν; Πώς σου συμπεριφερόταν; Σου είχε πει ότι είναι μια σχέση που την έβλεπε μακροχρόνια;»

«Αρχικά έλεγε ότι του αρέσω πολύ και είμαι γλυκό κορίτσι και χαίρεται που με γνώρισε μετά όσο προχωρούσε η σχέση γινόταν πολύ εκδηλωτικός».

«Εσένα αυτή η σχέση τι σου παρείχε; Ένιωθες ασφάλεια;»

Εγώ ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του και ξέρω ότι κάποιοι θα απορούν με αυτό αλλά αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι που δεν μπορούσα να φύγω μακριά του. Για μένα ήταν κάτι σαν μέντορας και θεωρώ ότι είχε βρει τον τρόπο να με χειρίζεται απόλυτα».

«Είχες μιλήσει στην οικογένειά σου γι’ αυτή τη σχέση;»

«Ήξεραν κάποια άτομα αλλά δεν τον είχαν γνωρίσει».

«Πόσα χρόνια κράτησε αυτή η σχέση και πότε ένιωσες ότι ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση μέσα σου;»

«Περίπου δύο χρόνια. Τους τελευταίους έξι μήνες άρχισα να νιώθω πίεση από τον τρόπο ζωής που ήθελε να κάνει».

«Πότε κατάλαβες ότι δεν πάει κάτι καλά;»

«Άρχισε να μου λέει ακραίες φαντασιώσεις που κάποιες είναι και ποινικά κολάσιμες. Αυτό ήταν το τέλος. Όσο και αν τον αγαπούσα κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος μου κάνει κακό και γι’ αυτό απομακρύνθηκα. Μετά από ένα σημείο κατάλαβα την εμμονή του να βιντεοσκοπεί και να κρατάει αρχείο με κοπέλες. Αλλά το να τα δημοσιεύσει δεν μπορούσα να το φανταστώ, κυρίως λόγω του ονόματός του γιατί θα έβαζε σε κίνδυνο στην καριέρα του».

«Ποια ήταν η πρώτη σου αντίδραση όταν συνειδητοποίησες ότι αυτός ο άνθρωπος είχε δημοσιοποιήσει τις προσωπικές σας στιγμές;»

«Ήταν σοκ. Όταν είδα το βίντεο πρώτη φορά κατάλαβα αμέσως ότι ήμουν εγώ. Το έβαλα να παίξει δέκα φορές γιατί δεν το πίστευα, δεν το δεχόταν το μυαλό μου. Ήμουν σε μια τέτοια κατάσταση τους πρώτους τέσσερις μήνες, δεν έβγαινα καθόλου από το σπίτι. Και σούπερ μάρκετ να πήγαινα όποιον άνδρα συναντούσα πίστευα ότι είχε δει το βίντεο μου και ότι είναι κάποιος από τους 99.000».

«Πώς δικαιολογήθηκε;»

«Δεν μιλήσαμε τότε, επικοινώνησε μαζί μου έναν χρόνο μετά προσπαθώντας να με προσεγγίσει για να τον συγχωρέσω».

«Όταν σου ζήτησε να τον παντρευτείς, τι είχε μεσολαβήσει. Εσύ τι απάντησες;»

«Από την άνοιξη του 2021 άρχισε να μου μιλάει ένθερμα και να μου εκφράζει την επιθυμία του να παντρευτούμε και να ζήσουμε μαζί στην Αλόννησο. Εγώ του είπα, ότι αν καταλάβω ότι μετάνιωσε αυτή την απόφαση, θέλω στα αλήθεια να υπάρχει στη ζωή μου, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να υπάρξει κάτι ερωτικό μετά από αυτό. Ακόμα και στη συνάντηση που είχαμε στη 1 Αυγούστου μού είπε ότι ήθελε να πάμε στο μαγαζί του και να συνευρεθούμε».

Δείτε στο βίντεο τον διάλογό τους:

Διαβάστε ακόμα:

 Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώην σύντροφός του αποκαλύπτει – «Μου είπε ότι ποτέ δεν σκέφτηκε ότι κάνει κακό και θίγει τις κοπέλες»

Λάουρα Νάργες Η αντίδρασή της, όταν η Χριστίνα Μπόμπα πήρε τη θέση της – «Είναι σκληρό»

 Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σε σοκ φίλοι και συνεργάτες του – «Έχουμε πέσει όλοι από τα σύννεφα»