Celebrity News

Νέα καταγγελία στο ΣΕΗ για βιασμό: Τι δηλώνει στην απολογία του ο ηθοποιός που κατηγορείται

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, ένας ακόμη ηθοποιός, ο τέταρτος κατά σειρά, φέρεται να κατηγορείται για βιασμό…

Σήμερα (24/10), η εφημερίδα Πρώτο Θέμα δημοσίευσε την καταγγελία που έκανε στο ΣΕΗ η νεαρή γυναίκα.

«Τον Ιούλιο (του 2018) τον συνάντησα σε ένα μπαρ, αφού ήπιαμε τα ποτά με προσκάλεσε να συνεχίσουμε σπίτι του, εγώ δέχτηκα. Πήγαμε σπίτι του (…) μου πρότεινε να κοιμηθώ σπίτι του, καθώς η ώρα ήταν περασμένη. Στο πλαίσιο αυτό μου έδωσε άνετα ρούχα για να αλλάξω.

Άλλαξα ρούχα στο υπνοδωμάτιο. Δεν ήταν εκείνος παρών, φόρεσα ένα σορτς, βερμούδα και μια κοντομάνικη μπλούζα […] βρέθηκε σε ανύποπτο χρόνο δίπλα μου και να με φιλάει στο στόμα παρά τη θέληση μου, να με χαϊδεύει πάνω από τα ρούχα και να θωπεύει το σώμα μου […] Με γύρισε μπρούμυτα δια της επιβολής. Μου επιβλήθηκε με τα χέρια του, δεν μπορούσα να γυρίσω ανάσκελα, αντέδρασα […] Προσπαθούσα να σπρώξω με τα χέρια μου το κρεβάτι, ώστε να ανασηκώσω το σώμα μου και να γυρίσω ανάσκελα και να απομακρυνθώ, να τραβήξω το σώμα μου μακριά του. Δεν τα κατάφερα.

Αυτός βρισκόταν από τη μέση του κορμιού μου και κάτω, κρατώντας με πίεση το σώμα και το πρόσωπό του πάνω μου. Τράβηξε το σορτς μέχρι το τέλος και διέπραξε αυτά που διέπραξε. Δεν ξέρω πόση ώρα διήρκεσε η κάθε πράξη. Κάποια στιγμή μετά από δικές μου αντιστάσεις και επειδή κουνιόμουν, σταμάτησε. Μου είπε ότι πάει να κάνει ένα μπάνιο. Εξαιρετικά ταραγμένη αποφάσισα να φύγω άρον άρον Με συνόδευσε στην πόρτα, την άνοιξε και έφυγα. Στην ταραχή μου πήρα λάθος δρόμο για το σπίτι μου. Ενώ περπατούσα έψαξα πάνω μου για το κινητό μου να καλέσω ταξί και εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το κινητό μου… στο αριστερό κομοδίνο της κρεβατοκάμαρας. Επέστρεψα να το πάρω. Χτύπησα το κουδούνι, ανέβηκα, μου άνοιξε ο ίδιος, το έφερε, μου ζήτησε να μην φύγω. Λειτουργώντας με ένταση, φόβο και ταχυπαλμία, έμεινα, φοβούμενη μη συμβεί κάτι χειρότερο σε περίπτωση που έφευγα. Το ίδιο βράδυ εξ όσων θυμάμαι δε μου έκανε κάτι άλλο χωρίς τη συναίνεσή μου. Το επόμενο πρωί όταν ξύπνησα είχε φύγει για τη δουλειά του. Έφυγα. Η πόρτα δεν ήταν κλειδωμένη. Πήρα τον σωστό δρόμο για το σπίτι μου εκείνο το πρωινό», αναφέρει χαρακτηριστικά η καταγγελία.

Η απολογία του ηθοποιού

Μετά τη καταγγελία στο ΣΕΗ, ο ηθοποιός στο απολογητικό του υπόμνημα υποστηρίζει πως όλα όσα είπε η καταγγέλλουσα είναι ψευδή και υπήρξε συναίνεση.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρει: «Η καταγγέλλουσα όχι μόνο βρίσκει το σθένος να αναζητήσει αυτοπροσώπως το τηλέφωνό της, αλλά αποφασίζει να συνδιανυκτερεύσει με τον παρ’ ολίγον βιαστή της. Σε τι άλλο είναι δυνατόν να οφείλεται η επιλογή της αυτή, παρά στη βεβαιότητά της ότι ουδένα κίνδυνο διέτρεχε, απότοκο προηγηθείσας κατά πάντα άψογης απέναντί της συμπεριφοράς του καταγγελλόμενου».

Διαβάστε περισσότερα:

Κλέλια και Άννη Πανταζή: Οι εγκυμονούσες αδερφές έκαναν baby shower -Δείτε φωτογραφίες!

Νατάσα Θεοδωρίδου: Το παρασκήνιο της γνωριμίας της με την Ελένη Μενεγάκη και το σχόλιο για τον Άγγελο Λάτσιο

Άρης Σερβετάλης: «Όταν άρχισα να ζω αυτό τον πάτο, άρχισα να ζητάω βοήθεια»