Επιδερμίδα
Argan oil, το μυστικό όπλο για την περιποίηση της επιδερμίδας -Δείτε πως θα το χρησιμοποιήσετε!
Tips & Trends
Πώς θα αντιγράψεις το στιλ της Hailey Bieber; Δες εδώ τα tips που θα σε βοηθήσουν! (VIDEO)
Μακιγιάζ
Ήρθε η στιγμή να απλώσετε ένα έντονο πράσινο μολύβι στα μάτια -Δείτε τα καλύτερα!
Tips & Trends
New Hot Trend: H Chiara Ferragni υιοθετεί την πιο casual τάση του Καλοκαιριού!
«Δεν θα ήθελα να περιγράψω τίποτα, γιατί ήταν σοκαριστικό όλο αυτό που συνέβη και δεν μου αρέσει να το θυμάμαι. Το μόνο ευχάριστο ήταν πως αποτέλεσε μία ακόμη απόδειξη αγάπης από τη μεριά των ήδη αγαπημένων μου ανθρώπων» τόνισε η ελληνίδα σταρ, όταν ρωτήθηκε για το πώς ένιωσε εκείνη την ώρα αλλά και στο νοσοκομείο.
Σχετικά με τη φετινή συνεργασία της με τη Μυρτώ Κοντοβά και το τι διαφορετικό έχει να επιδείξει η ίδια δήλωσε: «Οι στόχοι φέτος ήταν διαφορετικοί ένεκα νέου χώρου, αλλά η διαδικασία ήταν η ίδια και οι κώδικες επικοινωνίας μας ακόμη πιο εύκολοι. Νέα μουσική τροπή, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Ακόμα και η Madonna, στην τελευταία περιοδεία της, είχε μαζί της για να στηρίξει τις εμφανίσεις της τον ανερχόμενο dj Navici».
Τέλος, για το αν έχει αισθανθεί ότι περνάει σε δεύτερο πλάνο, η τραγουδίστρια επισήμανε ότι όλα κάποτε τελειώνουν και πρέπει να οπλίζεται κανείς με θάρρος και όχι φόβο, αν κι όπως πιστεύει η ίδια, ο φόβος βοηθάει στο να δημιουργήσεις πιο παθιασμένα. 
×