Ιδέες Διακόσμησης
Έτσι θα διακοσμήσετε με στυλ τον τοίχο πάνω από το κρεβάτι σας!
Love Your Body
Τα λάδια σώματος που θα σας χαρίσουν ανεπανάληπτη λάμψη και απαλότητα!
Μαλλιά
10 χτενίσματα που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας απόψε -Είτε είστε στο νησί, είτε στην πόλη!
Το look της Φαίης
Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης στο Πρω1νό 1-5/6 -Ποια σας αρέσει περισσότερο;
Home / Celebrity News / Νέα / Έμιλυ Κολιανδρή: Αποκαλύπτει πως ξεπέρασε την κρίση στο γάμο της με τον Χρήστο Λούλη

Έμιλυ Κολιανδρή: Αποκαλύπτει πως ξεπέρασε την κρίση στο γάμο της με τον Χρήστο Λούλη

Η Έμιλυ Κολιανδρή, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Λοιπόν», όπου και μίλησε για ποίκιλα θέματα. Το θέατρο, τα παιδιά και σύζυγος της Χρήστος Λούλης δεν θα μπορούσαν να μην σχολιαστούν από την ίδια.

Παλαιότερα, αποκάλυψε πως ο γάμος της με τον ηθοποιό πέρασε από κρίση. Η Έμιλυ, μιλώντας στην Κορύνα Μανταγάρη, τόνισε το πως κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα στο γάμο της: «Οι μακροχρόνιες σχέσεις δεν είναι και πολύ της μόδας. Η εποχή μας ευνοεί τις πιο σύντομες σχέσεις, είναι και πιο γοητευτικές και με λιγότερες απαιτήσεις. Για να διαλέξεις να κάνεις αυτό το « σπορ» κάτι πρέπει να υπάρχει που να σε κρατάει. Το επάγγελμά μας που δεν έχει σταθερό ωράριο, κάτι που δυσχεραίνει τη ζωή μας τώρα πια με τα παιδιά μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Οι περισσότερες εντάσεις έχουν προκύψει με την έλευση των παιδιών. Αν το δεις σύντομα και διαγνώσεις την αιτία των τσακωμών και καταφέρεις να μη χάσεις το πρωταρχικό «μαζί», μπορείς να ξεπεράσεις την καταιγίδα, το τσουνάμι  και όποιο άλλο φυσικό φαινόμενο». 

Τέλος, εξομολογήθηκε αν υπάρχει ακόμη η αρχική σπίθα ανάμεσα τους, μετά από 15 χρόνια που είναι μαζί:  «Οι μακροχρόνιες σχέσεις δεν είναι και πολύ της μόδας. Η εποχή μας ευνοεί τις πιο σύντομες σχέσεις, είναι και πιο γοητευτικές και με λιγότερες απαιτήσεις. Για να διαλέξεις να κάνεις αυτό το « σπορ» κάτι πρέπει να υπάρχει που να σε κρατάει. Το επάγγελμά μας που δεν έχει σταθερό ωράριο, κάτι που δυσχεραίνει τη ζωή μας τώρα πια με τα παιδιά μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Οι περισσότερες εντάσεις έχουν προκύψει με την έλευση των παιδιών. Αν το δεις σύντομα και διαγνώσεις την αιτία των τσακωμών και καταφέρεις να μη χάσεις το πρωταρχικό «μαζί», μπορείς να ξεπεράσεις την καταιγίδα, το τσουνάμι  και όποιο άλλο φυσικό φαινόμενο». 

Διαβάστε ακόμη: Ο Justin Bieber μας ξάφνιασε: Έκλεισε το προφίλ του στο Instagram!

×