Ζώδια
Ζώδια και γάμος! Ποια μας ταιριάζουν περισσότερο;
Επιδερμίδα
5 κοινά λάθη που κάνετε όλες με το κονσίλερ και πρέπει να τα διορθώσετε asap
Άσκηση
Αυτό είναι το πανεύκολο tip που θα σε κάνει να γυμνάζεσαι καλύτερα!
Μαλλιά
Tο foilyage είναι η νέα τάση στα μαλλιά που θα σας ξετρελάνει

Η παρουσίαση του βιβλίου «Η Επανάσταση της Νεότητας», έγινε το απόγευμα της 14ης Φεβρουαρίου στον Ιανό –μέρα σημαδιακή για να μας υπενθυμίσει πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας! Αυτό, άλλωστε, είναι ο πρώτος και μεγαλύτερος σύμμαχός μας για να έχουμε ομορφιά με διάρκεια, ενώ αγαπώντας –και κατά συνέπεια προσέχοντας- τον εαυτό μας και την υγεία μας, εξασφαλίζουμε και την παράταση της πολυπόθητης για όλους νεότητας.

Για την επιστημονική αξία και την άμεση καθημερινή χρησιμότητα του βιβλίου μίλησαν ο αναπληρωτής καθηγητής Δερματολογίας Δημήτρης Ρηγόπουλος, ο Διατροφολόγος Διαιτολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης, η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου και ο Εργοφυσιολόγος-health coach Γιώργος Γαϊτάνος, ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο ηθοποιός και συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας.

H αγαπημένη μας Άννα Μαρία Παπίρη παρουσίασε το μήνυμα «I LOVE MY LIFE» ένα νέο concept που θα λειτουργεί ως ομπρέλα για την διάδοση των πρακτικών για καλύτερη ποιότητα ζωής, ευεξία, ομορφιά, καλύτερη υγεία και αντιγήρανση.

Χορηγοί του βιβλίου ήταν η Ελαΐς και η Unilever, η Ορθοβιοτική, η Pierre Fabre και η Perfectil Platinum.

×