Μαλλιά
To τελευταίο hair look της Kate Middleton είναι η καλύτερη ιδέα για το weekend που έρχεται
Tips & Trends
4 total black look που θα λατρέψεις…για τις εξόδους του Σαββατοκύριακου
Μαλλιά
Τώρα μπορείτε να περιποιηθείτε και να φορμάρετε τα μαλλιά σας με τα αγαπημένα προϊόντα των celebrity hairstylists
Tips & Trends
Η Chiara Ferragni φοράει τη Νο1 απόχρωση του Φθινοπώρου και «ρίχνει» το instagram!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ατζέντης-μαϊμού εμφανίστηκε ως μάνατζερ του Σάκη Ρουβά και του γνωστού ράπερ Pitbull και διοργάνωσε συναυλία με τον γνωστό τραγουδιστή, προπληρώθηκε και εξαφανίστηκε χωρίς ποτέ να μάθουν κάτι σχετικά ο τραγουδιστής και η ομάδα που πραγματικά τον μανατζάρει.
 
Σύμφωνα με την Εspresso η υπόθεση θα απασχολήσει το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου, καθώς η εταιρεία που θα διοργάνωνε τη συναυλία και εδρεύει στη Λάρνακα κατέθεσε αγωγή. Η κυπριακή εταιρεία που ασχολείται με τη διοργάνωση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων πείστηκε να καταβάλει στον “ατζέντη” κάτοικο Καρπάθου τα χρήματα για την πραγματοποίηση συναυλίας με τον Σάκη Ρουβά, δεδομένου ότι με τον ίδιο άνθρωπο είχαν διοργανώσει το 2010 συναυλία για την κυπριακή ποδοσφαιρική ομάδα ΑΕΚ Λάρνακας χωρίς να έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

Ο άνθρωπος που ισχυριζόταν πως έχει το οκ από τον τραγουδιστή να μιλά εκ μέρους του, ζητούσε 400.000 ευρώ για την πραγματοποίηση της συναυλίας και σύμφωνα με την εφημερίδα της Ρόδου “Δημοκρατική”, κατάφερε τελικά να προεισπράξει 38.000 ευρώ ως προκαταβολή. Κι ενώ είχαν φτάσει στο σημείο να φτιάξουν ακόμα και αφίσα με τον Έλληνα σταρ για τη συναυλία που είχε  προγραμματιστεί για την 4η Ιανουαρίου, ο μάνατζερ-μαϊμού ακύρωσε τελικά τη συναυλία, λέγοντας πως δεν υλοποιήθηκε το οικονομικό deal που είχε προσυμφωνηθεί.

Η εταιρεία μάνατζμεντ που συνεργάζεται με τον σταρ δεν γνώριζε το παραμικρό για το περιστατικό.

×