Μακιγιάζ
H Chrisssy Teigen με το πιο εντυπωσιακό neon make up look -Τέλεια ιδέα για βραδινές εξόδους!
Tips & Trends
Παλ κίτρινο: Είναι τελικά η απόχρωση του Καλοκαιριού;
Μακιγιάζ
Τα καλύτερα αδιάβροχα eyeliners σύμφωνα με την make up artist των Bella Hadid και Kristen Stewart!
Υγεία-Ευεξία
Ηλιακή ακτινοβολία: Πόσο σας προστατεύουν τα γυαλιά ηλίου σας;
Home / Celebrity News / Νέα / Γιάννης Μπέζος: «Δεν το λέω για να κλαφτώ αλλά οικονομικά δεν είμαστε όπως πριν»

Γιάννης Μπέζος: «Δεν το λέω για να κλαφτώ αλλά οικονομικά δεν είμαστε όπως πριν»

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για την είδηδη που είχε κυκλοφορήσει πως εκνευρίστηκε με θεατή επειδή τον φωτογράφιζε. Ο ίδιος απαντά: «Ήταν ένα ασήμαντο συμβάν. Η θεατής δεν ήθελε να βγει φωτογραφία μαζί μου. Φωτογράφιζε την παράσταση. Της είπα από τη σκηνή πως απαγορεύεται. Έκλεισε η αυλαία και τέρμα. Είναι και επίσημος κανονισμός του θεάτρου πως απαγορεύεται να βγάζεις φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της παράστασης. Κατά τα άλλα, δεν φωτογραφίζομαι με το κοινό, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Θέλω να επιλέγω πότε θα φωτογραφίζομαι. Και στα μικρά παιδιά αρνούμαι και το καταλαβαίνουν καλύτερα από τους μεγάλους, στους οποίους λειτουργεί ο εγωισμός και το παίρνουν προσωπικά. Η δουλειά μου και η ευθύνη μου είναι πάνω στη σκηνή ή στην τηλεόραση. Δεν είναι δουλειά μου να βγαίνω φωτογραφίες. Αυτό είναι επιλογή μου. Υπάρχουν άλλοι ηθοποιοί που τους αρέσει. Το σέβομαι και το τιμώ. Το κοινό προσπαθεί να σου αποσπάσει μια οικειότητα και δεν πρέπει. Γιατί μετά, αν σε έχει τόσο οικείο, δεν θα σε δει ποτέ. Οι ποπ σταρ κάνουν άλλη δουλειά. Θέλουν να κάνουν τους ανθρώπους να ξεχνιούνται. Εγώ θέλω να τους κάνω να θυμούνται. Δεν σημαίνει, βέβαια, πως αυτό που κάνουν οι ποπ σταρ είναι εύκολο. Αλλά δεν είναι ζητούμενό μου να κατέβω να σφίξω χέρια. Ακόμη και στην προσωπική μου ζωή δεν θα βγω στους δρόμους και θα χαιρετάω τη μισή Πανεπιστημίου. Θα μπορούσα να το κάνω, αλλά όταν κάτι δεν το κυνηγάς, δεν σε κυνηγάει.»

bezos

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για τα ελαττώματά του και παραδέχτηκε πως είναι λιγάκι ευέξαπτος: «Επειδή δουλεύω συγκεντρωτικά, γιατί θέλω να έχω τον έλεγχο, καμιά φορά μού ξεφεύγει και έχω εκρήξεις. Το έκανα συχνά στο παρελθόν. Δεν ήταν πολύ τιμητικό για μένα και το πολέμησα. Και κατά 95% το έχω διορθώσει. Ήταν πρόβλημα πιο πολύ δικό μου και όχι των άλλων. Δεν οργάνωνα σωστά τον εαυτό μου, φτάνοντας στο σημείο να φωνάξω ή να πετάξω καμιά καρέκλα. Το έχω κάνει στο παρελθόν, δίκιο είχα, αλλά δεν ήταν σωστή συμπεριφορά. Έτσι, αποφάσισα να αλλάξω.»

Για το ρόλο που έπαιξε η κόρη του στην Αντιγόνη πριν μερικά χρόνια ο ηθοποιός τοποθετήθηκε και παραδέχτηκε πως όταν παίζεις με τα παιδιά σου δύσκολα θα αποφύγεις την κριτική: «Αυτό δεν το αποφεύγεις. Όμως δεν με ενδιαφέρει τι θα σκεφτούν αυτοί οι άνθρωποι, με ενδιαφέρει το τελικό αποτέλεσμα. Η παραγωγή της παράστασης ήταν δική μου. Αποφάσισα να παίξω με την κόρη μου, γιατί θεώρησα πως θα ήταν ιδανική για αυτό. Έχει τη δική της καριέρα, που είναι πολύ καλή, και δεν είχαμε βρεθεί μαζί στη σκηνή μέχρι τότε. Η Ηρώ δεν έχει ανάγκη τη συνδρομή μου για να παίξει. Το ότι θα ειπωθούν πράγματα είναι δεδομένο. Και μαζί να μην παίζαμε, θα έλεγαν πως σήκωσα το τηλέφωνο για να της βρω να παίξει. Αν δεν έβρισκε δουλειά, θα έλεγαν ότι είναι άχρηστη. Πάντα υπάρχει κάτι. Εάν, όμως, το απαιτούν οι καλλιτεχνικές περιστάσεις, θα ξαναβρεθούμε μαζί.»

bezos2

Τέλος ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε και για το γάμο του με την Ναταλία Τσαλίκη και για το αν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους: «Πιο πολύ στο μυαλό είναι αυτά, παρά στην πραγματικότητα. Τι ανταγωνισμός; Έχουμε μια παράλληλη καριέρα όλη η οικογένεια. Και δεν ζούμε από το πρωί μέχρι το βράδυ με δουλειά. Διασκεδάζουμε, διαβάζουμε, κάνουμε σπορ. Ενδεχομένως ο κόσμος να νομίζει πως έχουμε την πινελιά του Θεού πάνω μας, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Μοχθούμε, δοκιμαζόμαστε όπως όλος ο κόσμος και στα οικονομικά, αναλογικά βέβαια –και δεν το λέω για να κλαφτώ–, δεν είμαστε όπως πριν και είναι φυσικό. Θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα γίνεται. Δεν καθόμαστε να ασχολούμαστε με το ποιος από τους δύο έκανε τη μεγάλη επιτυχία.»

×