Ζώδια
Ζώδια και νέοι έρωτες! Τι πρέπει να κάνουν για να διατηρήσουν τον αρχικό τους ενθουσιασμό;
Μακιγιάζ
Τα ροζ κραγιόν που προτείνουν οι make up artists για τις αρχές του Φθινοπώρου
Άσκηση
Γυμνάζεσαι αλλά δεν χάνεις κιλά και λίπος; Ξέρουμε τι φταίει!
Editor's choice
To μανικιούρ της Bella Hadid είναι ότι πιο καλοκαιρινό έχετε δει μέχρι τώρα

Στα «2013 FDM Everywoman In Technology Awards» στο Λονδίνο, η Ελένη Αντωνιάνου από τη Θεσσαλονίκη αναδείχθηκε ως «γυναίκα της χρονιάς» στον τομέα των νέων τεχνολογιών.
Ανάμεσα σε πολλές γυναίκες, η Ελληνίδα επιστήμονας διακρίθηκε για τις καινοτόμες ιδέες και την έρευνά της.
Ασχολείται με την πρωτοποριακή τεχνολογία της αναγεννητικής ιατρικής και το έργο της έχει σκοπό να αναδείξει εμπράκτως ότι στο μέλλον θα μπορούν να αναπτύσσονται ζωτικά όργανα από τα κύτταρα των ασθενών που χρειάζονται μοσχεύματα. Με λίγα λόγια, οι νέες τεχνολογίες θα έχουν τη δυνατότητα να επιτρέπουν τη μελέτη μεταμόσχευσης οργάνων, χωρίς να υπάρχουν δωρητές.
Η Ελένη Αντωνιάδου είναι σήμερα έτοιμη να μπει στην ομάδα της NASA και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, αφού όπως η ίδια δηλώνει χαρακτηριστικά: «Η ένταξή μου στη NASA δεν είναι απλώς μια μεγάλη επιστημονική ευκαιρία, αλλά και η εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου».
Μετά τις 7 υποτροφίες, στη NASA θα ασχοληθεί με τη μελέτη της επίδρασης της ακτινοβολίας στο νευρικό σύστημα του ανθρώπου με σκοπό την προστασία των αστροναυτών κατά τη διάρκεια των ταξιδιών στο Διάστημα.

×