Επιδερμίδα
Οξέα φρούτων: Η Θεανώ Μπέλλα αποκαλύπτει τα πάντα για τη θεραπεία που πρέπει να κάνετε πριν τις γιορτές
Tips & Trends
Chiara Ferragni: H πιο γνωστή fashion blogger στον κόσμο μας δείχνει τα αγαπημένα της πανωφόρια του χειμώνα
Μακιγιάζ
Αν είστε έτοιμες να φορέσετε σκούρο κραγιόν ξεκινήστε με το καφέ της σοκολάτας
Star Style
Η Celine Dion και η Camila Morrone φοράνε το κοστούμι τους με εντελώς διαφορετικό τρόπο! Ποια σου αρέσει περισσότερο;

Στα «2013 FDM Everywoman In Technology Awards» στο Λονδίνο, η Ελένη Αντωνιάνου από τη Θεσσαλονίκη αναδείχθηκε ως «γυναίκα της χρονιάς» στον τομέα των νέων τεχνολογιών.
Ανάμεσα σε πολλές γυναίκες, η Ελληνίδα επιστήμονας διακρίθηκε για τις καινοτόμες ιδέες και την έρευνά της.
Ασχολείται με την πρωτοποριακή τεχνολογία της αναγεννητικής ιατρικής και το έργο της έχει σκοπό να αναδείξει εμπράκτως ότι στο μέλλον θα μπορούν να αναπτύσσονται ζωτικά όργανα από τα κύτταρα των ασθενών που χρειάζονται μοσχεύματα. Με λίγα λόγια, οι νέες τεχνολογίες θα έχουν τη δυνατότητα να επιτρέπουν τη μελέτη μεταμόσχευσης οργάνων, χωρίς να υπάρχουν δωρητές.
Η Ελένη Αντωνιάδου είναι σήμερα έτοιμη να μπει στην ομάδα της NASA και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, αφού όπως η ίδια δηλώνει χαρακτηριστικά: «Η ένταξή μου στη NASA δεν είναι απλώς μια μεγάλη επιστημονική ευκαιρία, αλλά και η εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου».
Μετά τις 7 υποτροφίες, στη NASA θα ασχοληθεί με τη μελέτη της επίδρασης της ακτινοβολίας στο νευρικό σύστημα του ανθρώπου με σκοπό την προστασία των αστροναυτών κατά τη διάρκεια των ταξιδιών στο Διάστημα.

×