Μακιγιάζ
Dolphin skin: Είναι το νέο make up trend που θα λατρέψετε!
Άσκηση
Αναρωτιέσαι πόσες θερμίδες καις με κάθε είδος γυμναστικής; Σου έχουμε την απάντηση!
Επιδερμίδα
Τα 4 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε τέλειο, καλοκαιρινό δέρμα!
Ιδέες Διακόσμησης
Φτιάξτε την πιο όμορφη κρεβατοκάμαρα για πλήρη χαλάρωση και ξεκούραση!
Home / Celebrity News / Νέα / «Η Αλίκη έφυγε χωρίς να προλάβει να δει τον μεγάλο της έρωτα»

«Η Αλίκη έφυγε χωρίς να προλάβει να δει τον μεγάλο της έρωτα»

Η δημοσιογράφος Κική Σεγδίτσα ήταν από τους λιγοστούς ανθρώπους που η Αλίκη Βουγιουκλάκη εμπιστευόταν και της άνοιγε την καρδιά της και όπως αποκάλυψε η ίδια συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν», η μεγάλη ηθοποιός με ένα παράπονο πριν πεθάνει πως δεν πρόλαβε να δει τον μεγάλο έρωτα της που δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Ηλιάδη.

iliadis

«Μέχρι λίγο πριν πεθάνει μιλούσαν στο τηλέφωνο», λέει η Κική Σεγδίτσα. «Τον περίμενε… Του έλεγε: “Πότε θα έρθεις; Πες μου πότε;” Κι αυτός επειδή ήταν στο υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου και υπήρχαν τότε κάποια γεγονότα, δεν μπόρεσε να έρθει πιο γρήγορα. Τη στιγμή που την πήρε στο τηλέφωνο για να της πει ότι έπαιρνε το αεροπλάνο για να βρεθεί κοντά της, τότε έμαθε πως η Αλίκη μόλις είχε… φύγει», εξομολογήθηκε.

Μάλιστα αποκάλυψε και πολλές άγνωστες πτυχές για τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη αλλά και για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Ηλιάδη.

«Έξι χρόνια έμειναν μαζί με τον Γιώργο, αλλά μετά το μυστικό γάμο τους ούτε ένα χρόνο. Χώρισαν για αυστηρά προσωπικούς λόγους του Ηλιάδη, τους οποίους σεβάστηκε η Αλίκη. Αλλά ουσιαστικά δεν χώρισαν ποτέ. Βλεπόντουσαν κλεφτά. Μιλούσαν στο τηλέφωνο. Προσπάθησαν και δεύτερη φορά να ενωθούν, αλλά δεν ξανακατάφεραν. Η Αλίκη έπαιρνε τηλέφωνο τον Γιώργο, του έβαζε να ακούει το “Σπασμένο Καράβι” που τραγουδάει ο Κώστας Καράλης. Ήταν σαν δύο σπασμένα καράβια οι δυο τους, μακριά ο ένας από τον άλλο.. Όλα ήταν μια θύελλα για την Αλίκη. Πάθος», είπε.

seg2

Δείτε ΕΔΩ «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη θυσιάστηκε για την αγάπη του κόσμου»

×