Ζώδια
Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020!
Μαλλιά
Οι κότσοι στην πασαρέλα του οίκου Fendi ήταν εμπνευσμένοι από το Star Wars και υπεύθυνος ήταν ένας hairstylist-θρύλος
Tips & Trends
Πώς θα αντιγράψεις το υπέροχο στιλ της Kendall Jenner (VIDEO)
Μαλλιά
5 λόγοι που θα σας πείσουν να βάψετε τα μαλλιά σας κόκκινα πριν έρθει η Άνοιξη
Home / Celebrity News / Νέα / Η Ευγενία Μανωλίδου μιλάει και δηλώνει περήφανη για το «Fos»

Η Ευγενία Μανωλίδου μιλάει και δηλώνει περήφανη για το «Fos»

Η Ευγενία Μανωλίδου με την ιδιότητα της μουσικού έβγαλε στην κυκλοφορία τη νέα της δουλειά η οποία τιτλοφορείται «Fos». Η μουσικός εξήγησε στο Πρώτο Θέμα για ποιο λόγο ονόμασε τη νέα της δουλειά έτσι.

«Αν ακούσετε τη μουσική θα καταλάβετε. Είναι κομμάτια που δημιουργούν όμορφες και αισιόδοξες εικόνες, φέρνουν θετικά συναισθήματα και χαλαρώνουν την ψυχή και το μυαλό του ακροατή. Αυτό για μένα είναι η φωτεινή πλευρά της ζωής και ήθελα να την αποτυπώσω σε αυτό το άλμπουμ», λέει η ίδια στο Πρώτο Θέμα.

Όσο για το πώς προέκυψαν τα τελευταία της κομμάτια;

«Είναι μέρος μιας προσπάθειας που κάνω να ξεφύγω λίγο από τα στεγανά της συμφωνικής μουσικής. Περνάω μια περίοδο στη ζωή μου όπου έχω ανάγκη να πλησιάσω άλλα ακούσματα και να βάλω στη μουσική μου λίγο πιο σύγχρονα στοιχεία. Από αυτό τον πειραματισμό προέκυψε η νέα μου δουλειά».

Πώς προλαβαίνει μια σύζυγος και μαμά τριών παιδιών να γράψει και μουσική;

«Καταρχάς, τα παιδιά είναι τέσσερα! Όταν θέλεις κάτι πολύ και σου αρέσει, πάντα βρίσκεις χρόνο. Στη ζωή πρέπει να βάζεις προτεραιότητες Υπάρχουν δραστηριότητες που απαιτούν πολύ χρόνο, αλλά δεν είναι τόσο σημαντικές και τις κάνουμε μόνο και μόνο από συνήθεια. Αν ιεραρχήσει κανείς τις προτεραιότητες του και τηρήσει ένα αυστηρό πρόγραμμα, όλα γίνονται», καταλήγει.

Διαβάστε επίσης: Νάντια Χαλαμανδάρη-πρίγκιπας Φερνάντο: Φωτογραφίες από τη βάπτιση του γιου τους

×