Η Αργυρώ Μαγειρεύει
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Ταλιατέλες με κοτόπουλο και πικάντικη κρέμα λαχανικών!
Editor's choice
Οι ήρωες του Disney εμπνέουν τους nail artists και το αποτέλεσμα πρέπει να το δείτε
Star Style
10 στιλιστικά τρικς για να αντιγράψεις το στιλ της Olivia Palermo
Μαλλιά
Το νέο κούρεμα της Dua Lipa είναι ακόμη πιο εκκεντρικό από το χρώμα

Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε έχθες το απόγευμα η Ζήνα Κουτσελίνη για την παρουσίαση του βιβλίου της “Ο πιο δύσκολος δρόμος”. Από νωρίς το απόγευμα πολλοί φίλοι, παλιοί συνεργάτες αλλά και θαυμαστές της Ζήνας Κουτσελίνη βρέθηκαν στον χώρο γνωστού βιβλιοπωλείου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για την λαμπερή παρουσίαση.

IMG 0819

Την εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε η δημοσιογράφος Ελένη Κωνσταντίνου, ενώ για το βιβλίο μίλησαν, εκτός από την συγγραφέα, οι φίλες και πρώην συνεργάτιδές της, Βίκυ Χατζηβασιλείου και η Ράνια Θρασκιά, οι οποίες μίλησαν αποκλειστικά στο faysbook.gr.

“Με την Ζήνα έχουμε συνεργαστεί κάτω από πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες και αντιξοότητες. Έχουμε κάνει επιτυχίες, έχουμε κάνει αγώνα, έχουμε κάνει πρωτιές, αλλά αυτό που κυρίως μας συνδέει είναι η αλληλοεκτίμηση που έχουμε. Το βιβλίο της που μιλάει για τον “πιο δύσκολο δρόμο” και αναφέρεται σε συγκεκριμένη tv-περσόνα, θεωρώ ότι είναι μια καταγραφή και προσωπικών ψυχαναλυτικών προσεγγίσεων, γιατί η Ζήνα ασχολείται αρκετά με αυτό, έχει λυρισμό όσο πρέπει, ισοοροπία όσο πρέπει και αλήθεια που μερικές φορές δεν πρέπει, γιατί η αλήθεια σοκάρει. Σόκαρε ακόμα και εμένα που δουλεύω στην τηλεόραση, αλλά η Ζήνα αυτόν τον δρόμο έχει μάθει, τον δρόμο της αλήθειας” δήλωσε χαρακτηριστηκά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

H Ράνια Θρασκιά αναφέρθηκε στη Ζήνα λέγοντάς μας: “Μας συνδέει μια φιλία, μια αγάπη. Στην αρχή ήταν εκτίμηση, ήταν σεβασμός. Όσο συνεργαζόμασταν δεν είχαμε έρθει πολύ κοντά, κρατούσαμε και οι δύο μια απόσταση, αλλά μόλις τελιεώσαμε την συνεργασία μας, η σχέση αυτή πήγε σε βάθος. Διαβάζοντας το βιβλίο, μου φάνηκαν αρκετά πράγματα γνώριμα και σε αρκετά σημεία ήταν σαν να φωτογράφιζε και τα πρόσωπα, σαν να τα έβλεπα μπροστά μου. Απ’ την άλλη είναι τι έχω εισπράξει εγώ από την τηλεόραση, η Ζήνα μπορεί να εννοούσε άλλα, εγώ να κατάλαβα άλλα, κάθε ανθρωπος εκπέμπει διαφορετικά μηνύματα, αλλά πάρα πολλά περιστατικά μου είναι πολύ οικεία.”

Zina

Η Ζήνα Κουτσελίνη με πολύ διάθεση για χιούμορ και ιδιαίτερα συγκινημένη που βρίσκεται στην πόλη που ονειρεύτηκε ότι κάποτε θα πήγαινε στο Mega, όπως μας εκμυστηρεύτηκε, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, και ιδιαίτερα τους συμφοιτητές της, ανθρώπους που δούλεψαν παρέα την εποχή που η τηλεόραση δεν ήταν καν τηλεόραση. «Η ζωή μου τα έφερε δεξιά και έζησε τις καλές εποχές της τηλεόρασης. Τα πράγματα πια είναι πολύ δύσκολα για τα νέα παιδιά, αλλά έτσι είναι η ζωή, δύσκολη και η τηλεόραση ακόμη δυσκολότερη. Δεν θα έκανα αυτή την παρουσίαση εδώ αν δεν ήταν αυτές οι τρεις γυναίκες που είναι πολύ σημαντικές για εμένα, η καθεμιά για το δικό της λόγο. Δυστυχώς η τηλεόραση χτίζει την αλήθεια της στο ψέμα. Αν εγώ το πλήρωσα, το πλήρωσα γιατί δεν μπόρεσα να χτίσω την αλήθεια μου στο ψέμα. Κι αυτές οι τρεις γυναίκες επιβίωσαν λέγοντας πάντα την αλήθεια. Αρκεί ο άνθρωπος που του τη λες να έχει τέτοιο επίπεδο αυτογνωσίας που θα του επιτρέπει να σε καταλάβει. Σε αντίθετη με την ηρωίδα μου, την Εβελίνα – Βαγγελίτσα που δεν είχε τέτοιο επίπεδο αυτογνωσίας. Άραγε έμεινε ως το τέλος Βαγγελίτσα; Εγώ της έδωσα τα περιθώρια να ξαναβαφτιστεί. Δεν θέλω να πω πολλά για το βιβλίο γιατί πιστεύω ότι όταν ένα βιβλίο φτάνει στα χέρια του αναγνώστη, τότε κάνει το σωστό ταξίδι, με όποια φουρτούνα και τρικυμία ψυχής.»

IMG 0900

×