Ζώδια
Θες να μάθεις πόσο καλός μπαμπάς θα γίνει; Διάβασε το ζώδιό του!
Editor's choice
Το μαύρο χρώμα στο μανικιούρ αποκτά ένα παιχνιδιάρικο twist που το κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό
Υγεία-Ευεξία
Κάνεις δίαιτα αλλά δεν χάνεις με τίποτα το λίπος στην κοιλιά; Να γιατί συμβαίνει!
Μακιγιάζ
H Bella Hadid αποδεικνύει πως επιτρέπεται να είστε glam σε όλες τις εμφανίσεις σας

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι εμφανές πως νιώθει πολύ καλά με τον εαυτό και την εικόνα της. Πριν μείνει έγκυος καθιερώθηκε ως σέξι σύμβολο για τις ζουμερότατες καμπύλες της.
Πλέον με την εγκυμοσύνη της και τις σέξι εμφανίσεις της, με ένα δικό της ιδιαίτερο τρόπο, απενοχοποιεί τα κιλά που είναι λογικό να παίρνει κάθε έγκυος.
Επιλέγοντας εντελώς συνειδητά να φορά μόνο εφαρμοστά και σέξι ρούχα, που τονίζουν ακόμα περισσότερο τη εγκυμοσύνη της, γίνεται κάθε φορά στόχος των παπαράτσι. Μπορεί κάποιοι να σχολιάζουν πως έχει πάρει περισσότερο όγκο στην περιφέρεια παρά στην κοιλιά της, αλλά η ίδια μοιάζει να απολαμβάνει τη νέα της σιλουέτα.
Άσχετα αν το κάνει για να τραβήξει για μια ακόμα φορά πάνω της τα φλας ή γιατί το απολαμβάνει να ντύνεται σέξι έτσι κι αλλιώς (ή και τα δύο, που είναι και το πιθανότερο) δεν έχουμε παρά να παραδεχτούμε πως είναι μια λαμπερή, χαρούμενη και πολύ χαλαρή έγκυος που δεν δείχνει κανένα σημάδι ανασφάλειας με την εικόνα της και ξέρει να περνά καλά. Κι αυτό μόνο κακό δεν το λες.

×