Μαλλιά
Ο θρυλικός hairstylist Sam McKnight έκανε και πάλι το θαύμα του αφού δημιούργησε τα πιο κομψά, γιορτινά looks
Tips & Trends
6 outfits που μπορείς να υιοθετήσεις από το πρωί ως το βράδυ! (VIDEO)
Editor's choice
Η Kendall Jenner έβαψε τα νύχια της με το ωραιότερο χειμωνιάτικο χρώμα και εμείς σας έχουμε τα βερνίκια για να το αντιγράψετε
Star Style
Δες πώς φοράνε τα κοστούμια και τα blazer τους οι πιο γνωστές Ελληνίδες

Η Μάσα Φασούλα έχει αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου όλα αυτά τα χρόνια στο γιο της Γιάννη, ο οποίος αναγκάστηκε να βιώσει από νωρίς τη σκληρή πλευρά της ζωής, αφού ήρθε αντιμέτωπος με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αυτό ακριβώς το πρόβλημα αποφάσισε να κάνει παραμύθι, ώστε να μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κάποιοι άνθρωποι και το πως μπορούν να τις ξεπεράσουν, χρησιμοποιώντας τη δύναμη που ούτε οι ίδιοι ήξεραν ότι έχουν.

«Θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δυσκολίες. Όμως, στις σοβαρές περιπτώσεις θα πρέπει να έχεις πολύ γερό στομάχι, να είσαι πολύ συνειδητοποιημένος και να αφοσιωθείς στο πρόβλημα. Μέσα από τέτοιες δυσκολίες ανακαλύπτεις δυνάμεις που ούτε γνώριζες πως έχεις. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να τις φέρεις στην επιφάνεια και όχι να λες «μα γιατί σε εμένα;», «γιατί να μου συμβεί αυτό;», «δε μπορώ» κ.λπ. Ο άνθρωπος, όταν θέλει, όλα τα μπορεί», αναφέρει η σύζυγος του Παναγιώτη Φασούλα. Το παραμύθι αυτό κυκλοφορεί ήδη στις ΗΠΑ, ενώ η ίδια δήλωσε πως κάνει προσπάθειες να εκδοθεί και στα ελληνικά.

«Έχω εκδώσει στην Αμερική ένα παιδικό παραμύθι που στα ελληνικά λέγεται “Η Ονειροχώρα του Γιαννάκη”. Η ιστορία είναι εμπνευσμένη κάπως από την προσωπική μας περιπέτεια και βρίσκομαι σε διαπραγματεύσεις για την έκδοσή του στα ελληνικά. Αν και έπεσα πάνω στη κρίση, οι επαφές που έχω κάνει προκειμένου να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα βρίσκονται σε καλό σημείο. Δυστυχώς στην Ελλάδα, αν και ο Έλληνας αγαπάει το βιβλίο, η σχετική αγορά έχει πληγεί και αυτή λόγω της κρίσης», δηλώνει.

×