Ζώδια
Τα ζώδια και η άσκηση: Ποιο σπορ σας ταιριάζει;
Μακιγιάζ
Kaia, Bella και Gigi φόρεσαν το πιο αναπάντεχο χρώμα στα χείλη που πρέπει να δείτε και φυσικά να αντιγράψετε asap
Διατροφή
Θες να χάσεις βάρος; Αυτές είναι οι 9 πιο χορταστικές τροφές!
Editor's choice
Το μανικιούρ της Dua Lipa είναι ο καλύτερος και πιο ζωηρός τρόπος να καλωσορίσετε το Φθινόπωρο

Η Ντρου Μπάριμορ φαίνεται πως βρήκε επιτέλους τον μεγάλο «έρωτα» της ζωής της, που δεν είναι άλλος από την 4 μηνών κορούλα της. Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή της Όπρα ανέφερε: «Όλοι μιλούν για το πώς είναι να είσαι γονιός, όμως εγώ δε βρίσκω λέξεις για να το περιγράψω. Το μόνο που σκέφτηκα να πω είναι ότι η μητρότητα είναι σαν τη χειρότερη «καψούρα» της ζωής σου. Οδηγώντας κάθε μέρα για να φτάσω σπίτι, έχω συχνά καρδιοχτύπια. Δε βρίσκω την ώρα να τη δω και να την αγκαλιάσω!»
Η 37χρονη ηθοποιός μίλησε και για το πόσο πολύ άλλαξε η ζωή της όταν ήρθε η μικρή στο σπίτι. «Είναι αγνή. Πλέον ξυπνάω και εγώ πρωί για να μπορώ να τη βλέπω να χαμογελάει. Είναι η ίδια η χαρά!», ανέφερε η πανευτυχής μανούλα.

Η Ντρου ανέφερε πως είναι διατεθειμένη να γίνει για τη μικρή Όλιβ η μητέρα που η ίδια ποτέ δεν είχε. «Θα είμαι κάθε μέρα εκεί για να την πάρω από το σχολείο όταν σχολάσει». Αυτό είναι κάτι που η αγαπημένη και πολύπαθη ηθοποιός δεν μπόρεσε να ζήσει. Κάθε μέρα αυτό που ευχόταν ήταν να έρθει κάποιος από την οικογένειά της να την πάρει, όμως κάθε μέρα απογοητευόταν. «Τα παιδιά δεν πρέπει να ζουν ποτέ με την αγωνία αν θα είναι κάποιος δικός του εκεί να τους πάρει όταν σχολάνε. Πρέπει να το θεωρούν δεδομένο», είπε εκφράζοντας το παράπονο και την αγανάκτησή της.
«Η κόρη μου δεν θα πάρει το δρόμο που πήρα εγώ, γιατί θα ζει υπό καθοδήγηση. Υπό τη δική μου καθοδήγηση!»

620-OprahDrewBarrymore-01212013-jpg 173143

×