Μακιγιάζ
Dolphin skin: Είναι το νέο make up trend που θα λατρέψετε!
Άσκηση
Αναρωτιέσαι πόσες θερμίδες καις με κάθε είδος γυμναστικής; Σου έχουμε την απάντηση!
Επιδερμίδα
Τα 4 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε τέλειο, καλοκαιρινό δέρμα!
Ιδέες Διακόσμησης
Φτιάξτε την πιο όμορφη κρεβατοκάμαρα για πλήρη χαλάρωση και ξεκούραση!
Home / Celebrity News / Νέα / Η Julia Roberts αποκαλύπτει γιατί αποφάσισε να «χωρίσει» με το κινητό της τηλέφωνο και μιλάει για τα social media που δεν ασχολείται!

Η Julia Roberts αποκαλύπτει γιατί αποφάσισε να «χωρίσει» με το κινητό της τηλέφωνο και μιλάει για τα social media που δεν ασχολείται!

Η Julia Roberts, είναι μια από τις πιο ταλαντούχες και γνωστές ηθοποιούς του πλανήτη. Η ζωή και τα επαγγελματικά της απασχολούν τα Μέσα, όλου του κόσμου.

Η ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό InStyle, όπου συζήτησε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Αρκετό ενδιαφέρον, υπάρχει όταν η Roberts μιλάει για τον «χωρισμό» που την απασχόλησε πολύ, που αφορά το κινητό της! Η ίδια δεν ασχολείται με τα social media, για τα οποία δηλώνει: «Κάτσε να σκεφτώ μια καλή παρομοίωση. Κοίταξε, δεν έχω το κεφάλι μου θαμμένο στην άμμο. Ξέρω όλες τις διαφορετικές πλατφόρμες ή όπως θες να τις ορίσεις. Είναι όπως όταν πολύς κόσμος μιλάει για μια εκπομπή της τηλεόρασης. Μπορεί να γνωρίζω ακριβώς και ποιο είναι και περί τίνος πρόκειται, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το παρακολουθώ. Έχω φίλους που το βλέπουν και μου μιλάνε για αυτό. Για παράδειγμα, μιλούσαμε για το Instagram. Όλοι έχουν Instagram στο κινητό τους. Κι εγώ, ναι, αν το είχα, θα το κοιτούσα όλη την ώρα». Παράλληλα, τόνισε πως: «Νομίζω πως μας έχει γίνει πλύση εγκεφάλου, ώστε να πιστεύουμε πως πρέπει να είμαστε προσβάσιμοι με κάθε τρόπο και ανά πάσα στιγμή».

Τέλος, για το πώς αποφάσισε να μην επικεντρώνεται στο κινητό τηλέφωνο αποκάλυψε: «Ζω με τους κανόνες που  είχε η μητέρα μου. Τότε που, αν το τηλέφωνο χτυπούσε στη διάρκεια του δείπνου, σχεδόν σίγουρα κάποιο ατύχημα είχε συμβεί. Δεν παίρνεις απλώς κάποιον τηλέφωνο το βράδυ. Πέρσι πρόσεξα πως όσο είχα το κινητό στο οπτικό μου πεδίο, π.χ. στον πάγκο της κουζίνας, τόσο λιγότερο παρούσα ήμουν μέσα στο ίδιο μου το σπίτι. Και συνειδητοποίησα ότι ήταν αντανακλαστικό. Αφού ήταν εκεί, το κοιτούσα. Οπότε χώρισα με το τηλέφωνό μου».

Διαβάστε ακόμη: Ελίνα Κέφη: Δεν θα πιστεύετε πόσο έχει αλλάξει το μοντέλο-παρουσιάστρια!

×