Μαλλιά
Το πιο ρομαντικό ραντεβού της χρονιάς πλησιάζει κι εμείς σας έχουμε τα ιδανικά χτενίσματα
Tips & Trends
Fashion Alert: 4 είδη κοσμημάτων που θα φορέσεις ξανά και ξανά όλο τον χειμώνα!
Μαλλιά
Η Cara Delevingne φόρεσε το πιο συγκλονιστικό αξεσουάρ μαλλιών ever
Παιδί
Σε έξαρση η γρίπη -Όλα όσα πρέπει να προσέξουν οι γονείς!

Για το πρώτο τους κοινό θεατρικό εγχείρημα μίλησαν ο Γιάννης Μπέζος και η κόρη του, επίσης ηθοποιός, Ηρώ Μπέζου στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ.
Πόσο απασχόλησε, όμως, τον ηθοποιό το τι θα πουν οι άλλοι για το γεγονός ότι θα συνεργαστούν;
«Δεν πήρα πολύ στα σοβαρά το τι θα πουν οι άλλοι. Στο τέλος το αποτέλεσμα θα κριθεί. Ομολογώ ότι το έχω λίγο στο πίσω μέρος του μυαλού μου: όλο και κάποιος κάτι θα πει», παραδέχτηκε ο ηθοποιός, ενώ στην ίδια ερώτηση η νεαρή Ηρώ δίνει τη δική της απάντηση:
«Και τίποτε να μην κάνεις πάλι κάτι θα ακούσεις. Απλά τώρα θα είναι πιο έντονο. Σκέφτηκα ότι κάποιοι άνθρωποι που μπορεί να με εκτιμούν λίγο ίσως το δουν όλο αυτό πιο καχύποπτα».
Ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός θέλει η κόρη του να γίνει καλύτερη από εκείνον και δε φοβάται να το πει. «Αν μου πουν ότι “η κόρη σου σε έκανε με τα κρεμμυδάκια» θα τρελαθώ από τη χαρά μου», δηλώνει.
Τι γίνεται όμως με την οικογενειοκρατία στο ελληνικό θέατρο; «Αν το παιδί δεν έχει μια αυτόφωτη πορεία, είναι και για τους γονείς και για το παιδί σαράκι. Έχουμε τέτοια παραδείγματα», είπε ο ηθοποιός, ενώ στην ίδια ερώτηση απαντά και η Ηρώ Μπέζου.
«Υπάρχει μια αμηχανία με όποιον δε σε γνωρίζει ή με νέους συναδέλφους που δεν έχουν δουλειά».

e6e5be1c27147ec805606c3059ea02ec L

×