Μαλλιά
Ακόμη κι αν είστε σίγουρες για το μήκος των μαλλιών σας θα αλλάξετε γνώμη όταν δείτε το νέο haircut της Katy Perry
Ζώδια
Δίδυμος με Δίδυμο: Πώς θα εξελιχθεί η σχέση μεταξύ τους;
Μακιγιάζ
Glossy Stain: Το μόνο προϊόν για τα χείλη που θα χρειαστείτε στις διακοπές!
Υγεία-Ευεξία
Test Pap: Αυτές είναι οι βασικές λεπτομέρειες που χρειάζεται να ξέρεις!
Η ταινία που αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 14 Φεβρουαρίου του 2013 και είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο, πραγματεύεται την ιστορία μιας Ρωσίδας πριγκίπισσας, η οποία ζει μια παθιασμένη σχέση με έναν αξιωματικό του ιππικού, αλλά καταλήγει να αυτοκτονήσει λόγο της ζήλειας και του παραλογισμού της.
«Υπάρχουν χαρακτηριστικά του εαυτού της (σ.σ. για την Άννα Καρένινα) που δεν μου αρέσουν καθόλου. Μετά όμως σκέφτομαι: εγώ είμαι καλύτερη;» σχολίασε  χαρακτηριστικά η 26άχρονη ηθοποιός.  «Είμαι διπρόσωπη, χειραγωγώ τους άλλους, κάνω όλα αυτά τα πράγματα, τα οποία ελπίζω ότι δεν καθορίζουν το ποια είμαι, αλλά αποτελούν στοιχεία του χαρακτήρα μου» πρόσθεσε.
Η ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ταινία επισημαίνοντας: «Ο Tom Stoppard (σ.σ ο σεναριογράφος) είχε δηλώσει στην αρχή ότι πρόκειται για μια πραγματεία στην αγάπη και δεν τον είχα πάρει σοβαρά». «Νομίζω ότι έχει δίκιο. Δεν είναι μόνο η λάμψη, η διασκέδαση, το τέλειο σεξ, αλλά και να αντιμετωπίσουμε τη μοναξιά, τον πόνο, τη ζήλεια και την τρέλα που αποτελούν μέρος της» συμπλήρωσε.
×