Επιδερμίδα
Άμεσο εφέ lifting; Η Θεανώ Μπέλλα λέει ναι και αποκαλύπτει τον τρόπο να το πετύχετε
Διατροφή
Πες ναι στους πειρασμούς χωρίς τύψεις: Αυτά είναι τα γλυκά με τις λιγότερες θερμίδες
Editor's choice
Τα beauty προϊόντα που μοσχομυρίζουν λεβάντα και έχουν τις ευεργετικές της ιδιότητες
Star Style
Οι 10 κανόνες στιλ της Victoria Beckham που θα σε εμπνεύσουν πολύ!

Σε ασφυξία έχει έρθει ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου καθώς έχει ήδη λάβει χαρτιά κατάσχεσης και κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του στην Πετρούπολη. Ο ηθοποιός που αποκαλύπτει πως έχει μείνει απλήρωτος από τις δουλειές που έκανε τα τελευταία τέσσερα χρόνια και πλέον έχει φτάσει στο σημείο να αδυνατεί να πληρώσει τις δόσεις και να βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο, έχει κινηθεί δικαστικά για να πάρει τα χρήματα που του χρωστάνε.

Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε στο Star, αν και δεν του αρέσει να “κλαίγεται”, για την δύσκολη κατάσταση την οποία αντιμετωπίζει.

«Υπάρχουν πάρα πολλά χρήματα τα οποία μου οφείλονται… πάρα πολλά. Είναι πάνω από 60.000 ευρώ τα οποία έχουν δοθεί σε δικηγόρους βέβαια. Δεν είχα ούτε καν τα έξοδα για τους δικηγόρους για αυτές τις δικαστικές ενέργειες. Φορολογούμαι επ’ αυτών που δεν έχω πάρει και εμφανίζομαι με ένα εισόδημα απίστευτο το οποίο μακάρι να το είχα».

«Εκεί που είχες το κουμάντο σου δεν έχει πια το κουμάντο. Δεν είμαι καλά οικονομικά. Δεν μου αρέσει και δεν συνηθίζω καθόλου να κλαίγομαι αλλά ρε παιδί μου εδώ δεν το ήθελα και το έπαθα. Δηλαδή μπήκα σε ένα τούνελ στο οποίο με παρέσυραν να μπω και ξαφνικά μου λένε “ξέρεις; στην άκρη δεν θα έχει φως είναι σκοτάδι πάλι”».

«Μετά από μισό αιώνα δουλειάς θυμώνω. Δεν ζητάω βοήθεια. Να το ζήσω το θέμα μέχρι τον πάτο. Το μόνο που μας κρατάει είναι αυτή η αξιοπρέπειά μας».

×