Το look της Φαίης
Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης την εβδομάδα 10-14/5!
Editor's choice
Selfcare Sunday: 5 top υφασμάτινες μάσκες για το Κυριακάτικο beauté σου!
Star Style
Τα summer looks που θα ξεπατικώσεις από την Chiara Ferragni
Μαλλιά
Ψάχνεις τρόπο να μακρύνεις γρήγορα τα μαλλιά σου; Η Adriana Lima υποστηρίζει ότι τον έχει βρει!

Μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχής έδωσε σήμερα στο Πρωινό mou και στη Φαίη με το Γιώργο η Πέγκυ Τρικαλιώτη.
Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για την περίοδο που όλοι οι γιατροί της έλεγαν ότι δε μπορεί να κάνει παιδί, κι εκείνη τελικά τα κατάφερε και πλέον εδώ και 7 μήνες κρατά στην αγκαλιά της την πανέμορφη κορούλα της.
Όπως η ίδια παραδέχτηκε, έζησε για έναν ολόκληρο χρόνο γνωρίζοντας ότι δε θα μπορέσει ποτέ να κάνει παιδί. Όλοι οι γιατροί ήταν σίγουροι. «Δε μου άφησαν ούτε μία ελπίδα. Ούτε την ελπίδα της εξωσωματικής. Μέσα μου όμως έλεγα ότι δεν είναι δυνατόν να μη μπορώ να κάνω. Το ήθελα τόσο πολύ. […] Είχα πάει μόνο σε γυναικολόγους και μου είχαν πει ότι μου έλειπε μία ορμόνη. Τελικά πήγα σε έναν ενδοκρινολόγο και μου έδωσε την ορμόνη που μου έλειπε σε χάπι. Σε λίγο καιρό έμεινα έγκυος!» εξομολογήθηκε.
Και συνέχισε: «Το Σεπτέμβριο πήρα κάποιες εξετάσεις που μου έδιναν 0,01% πιθανότητες να κάνω παιδί. Τον Οκτώβρη έμαθα πως ήμουν έγκυος!» δηλώνει φανερά συγκινημένη η ηθοποιός.  «Εκείνη την περίοδο σκέφτηκα να υιοθετήσω ένα παιδί. Και τώρα το σκεφτόμαστε ακόμα  με το Θανάση. Αν ο Θεός δε μας χαρίσει ένα δεύτερο σκεφτόμαστε να υιοθετήσουμε».
Η ηθοποιός μίλησε και για τον άνθρωπο που της στάθηκε όσο κανείς στις δύσκολες ώρες που πέρασε, ο οποίος δεν είναι άλλος από το σύντροφό της Θανάση Δόση. «Είναι ένας πολύ σπάνιος άντρας. Έμεινα έγκυος ενώ ήμασταν ένα χρόνο μαζί. Με το ξεκίνημα της σχέσης μας έμαθα ότι δε μπορώ να κάνω παιδί, και εκείνος ήταν δίπλα μου από την αρχή, σε όλους τους γιατρούς. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Με στήριξε τόσο πολύ. […] Το θέλαμε και οι δύο το παιδί πάρα πολύ», παραδέχτηκε συγκινημένης.

×