Ζώδια
Σε ποιο ζώδιο ανήκουν οι αγαπημένοι σου ήρωες από το Game of Thrones; Δες με ποιον ταιριάζεις!
Μαλλιά
Δείτε τα 10 ωραιότερα celebrity hair looks και λίγο πριν έρθει η νέα χρονιά αποφασίστε ποιο θα αντιγράψετε
Διατροφή
Αυτές είναι οι 5 τροφές που κόβουν την όρεξη και σε βοηθούν να χάσεις βάρος!
Editor's choice
Nude manicure: Δείτε τα ωραιότερα βερνίκια και δημιουργήστε το look που ταιριάζει με τα πάντα

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ, σχολιάζοντας την τηλεόραση και τους ανθρώπους με το γνωστό καυστικό της χιούμορ.

Βλέπετε πολλές ώρες τηλεόραση;
Αν ανοίξει κανείς το κεφάλι μου, θα βρει μέσα καλώδια και τηλεκοντρόλ! Να μην πω πως έχει καεί και μέρος του εγκεφάλου μου. Όταν θα μπω στο σπίτι, θα την ανοίξω. Βλέπω, όμως, λιγότερη τηλεόραση από όσο έβλεπα.

Χιούμορ υπάρχει στην τηλεόραση;
Οι Ράδιο Αρβύλα κάνουν χιούμορ, το οποίο βρίσκω αρκετές φορές έξυπνο. Ο Θέμος Αναστασιάδης είναι χιουμορίστας, αλλά θα πρέπει να φρεσκάρει την εκπομπή του γιατί το ίδιο και το ίδιο κουράζει και βεβαίως υπάρχει και ο Λάκης Λαζόπουλος. Το θέμα είναι πώς μπορούμε να εισπράξουμε αυτό το χιούμορ λόγω των συνθηκών στη χώρα μας.

Οι παρουσιαστές και οι δημοσιογράφοι, που φέτος λείπουν από την τηλεόραση, καλώς πιστεύετε ότι λείπουν;
Βαρέθηκα να βλέπω τους ίδιους και τους ίδιους και δεν μου λείπουν τα παλιά πρόσωπα της τηλεόρασης. Αντίθετα, θέλω να αποκτήσει καινούργια. Νέα παιδιά, που ξέρουν να μιλούν. Όπως θέλω να αλλάξει και η εικόνα του τόπου μας, έτσι θέλω να αλλάξει και η εικόνα της τηλεόρασης.

Έχουν βγει, όμως, νέα πρόσωπα…
Θέλω μια μαζική αλλαγή και την περιμένω. Το τέλος αυτού του χρόνου θα είναι και το τέλος αρκετών ανθρώπων της τηλεόρασης που τριαντάρισαν. Πιστεύω, για παράδειγμα, πως η Ρούλα Κορομηλά, που δεν είναι πια μπροστά στο φακό –ευτυχώς– αλλά είναι πίσω από τις κάμερες, είναι η ώρα να αποσυρθεί και πιστεύω πως θα γίνει αυτό σύντομα. Θα είναι μια αρχή αυτό και θα συμπαρασύρει κι άλλους σιγά-σιγά. Οι άνθρωποι της ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, σε αντίθεση με την Αμερική, έχουν ημερομηνία λήξης. Δεν έχει ημερομηνία λήξης, όμως, η ενημέρωση. Εκεί λειτουργεί η γνώση και η εμπειρία. Προτιμάς να ακούς τις ειδήσεις από έναν έμπειρο και ευφυή δημοσιογράφο, όπως είναι για παράδειγμα ο Νίκος Χατζηνικολάου –και χαίρομαι που τον συνάντησα και συνεργαζόμαστε– παρά από ένα παιδάκι που βγήκε προχθές. Η Barbara Walters, στην Αμερική, είναι 82 ετών και είναι ακόμη ενεργή. Βέβαια, είναι η Barbara Walters!

Το μοντέλο της κοινωνικής εκπομπής, που κάνει η Τατιάνα Στεφανίδου, είναι ένα είδος που έχει υποστεί φθορά;
Ε, βέβαια. Είναι ξεπερασμένο τώρα πια.

Μήπως θα έπρεπε να δοκιμαστεί σε κάτι διαφορετικό;
Για να κάνεις κάτι άλλο, πρέπει να ξέρεις τι είναι αυτό που θα κάνεις και να μπορείς να το κάνεις. Όταν αυτοί οι άνθρωποι αφήνονται σε ένα συγκεκριμένο κλισέ, όπως είναι η εκπομπή της Τατιάνας, με ελάχιστες παραλλαγές τη μια χρονιά από την άλλη, εκεί γύρω θα συνεχίσουν να περιστρέφονται. Πες, για παράδειγμα, ότι βάζεις την Τατιάνα να κάνει μια εκπομπή για το διάστημα. Θα το φέρει από εδώ, θα το φέρει από εκεί, πάλι στην κλάψα θα καταλήξει!

×