Μαλλιά
Η Jessica Alba έκοψε τα μαλλιά της και μοιάζει με πριγκίπισσα
Διατροφή
12 απλές συμβουλές για να χάσεις γρήγορα κιλά!
Tips & Trends
Street Fashion: 10 γκρι outfits που αξίζει να αντιγράψεις σήμερα!
Editor's choice
Δείτε τα ωραιότερα french manicure της σεζόν και επιλέξτε εκείνο που θα αποκτήσετε μέσα στην εβδομάδα

Η Φαίη, μαζί με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, τη Ντορέτα Παπαδημητρίου, τον Άκη Πετρετζίκη και τον Χήστο Νέζο τρέχουν στον 8ο μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος.

photo1

photo5 Βίκυ Χατζηβασιλείου και Φαίη

Ο 8ος διεθνής μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» είναι σε εξέλιξη από τις 08.00 το πρωί, με σημείο εκκίνησης των δρομέων την κεντρική πλατεία του χωριού Πέλλας και σημείο τερματισμού το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

photo2 Χρήστος Νέζος

photo9 Η Ντορέττα με τα Κορίτσια για Σπίτι

photo7

photo8

Παράλληλα, με την κλασική διαδρομή των 42.195 μ. διεξάγονται οι αγώνες δρόμου των 5 και 10 χιλιομέτρων, καθώς και οι αγώνες δρόμου 1.000 μ. κοινωνικής προσφοράς και 1.000 μ. μαθητών δημοτικών σχολείων.

Πάνω από 12.500 δρομείς, περισσότερες από 100 ομάδες, μη κυβερνητικές οργανώσεις, μαθητές και απλοί πολίτες συμμετέχουν σε όλα τα αγωνίσματα, σύμφωνα με του διοργανωτές του μαραθωνίου.

Οι δρομείς τρέχουν με τη σκέψη τους στα θύματα της βομβιστικής επίθεσης στον μαραθώνιο της Βοστόνης. Είναι χαρακτηριστικό ότι φορούν μαύρα βραχιολάκια με το σύνθημα «Thessaloniki to Boston» αλλά και αυτοκόλλητα που αναγράφουν τη λέξη «γιατί;» («Why?»).

×