Ζώδια
Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019!
Editor's choice
Η Pantone ανακήρυξε το χρώμα του 2020 και πρόκειται για ένα από τα πολύ αγαπημένα σας στο μακιγιάζ
Διατροφή
Θέλεις να κάνεις δίαιτα αλλά δεν προλαβαίνεις να μαγειρέψεις όσα σου προτείνουν οι διαιτολόγοι; Δες τη λύση!
Love Your Body
Αν κάνετε απολέπιση σήμερα προσέξτε τα σημεία που συνήθως παραμελείτε

Τώρα με την κρίση, ακόμα και ότι βγαίνει ένα πρόγραμμα είναι επιτυχία και είδηση. Το σόου χορού, θύμα και αυτό του μαζέματος, έχει βγει φέτος σε μικρότερο σκηνικό και απ’ ότι μαθαίνω, όπως ήταν φυσιολογικό, με πολύ τσεκουρέμενες τις αμοιβές των συντελεστών. Παρά ταύτα και επειδή την περασμένη Κυριακή το είδα όλο και έχω άποψη, είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπές. 

Το ‘χω ξαναπεί απέχουμε τηλεοπτικά καμιά 10ετία από την Αμερική. Εκεί που το κόμπλεξ είναι κάτι ξεπερασμένο, βλέπεις τα πρώτα ονόματα να τσαλακώνονται, να κλαίνε, να δέχονται χοντρές φάτσες, να γδύνονται και πολλά άλλα που εδώ μόνο ως χοντράδες θα περνούσαν. Και από τους ίδιους αλλά και από τους μανατζαρέους, που δικαιολογούν το μισθό τους για να προστατέψουν μια εικόνα. Με αποτέλεσμα τον κάθε ένα καλλιτέχνη να τον ακολουθεί και μια φήμη, η οποία ψεύτικη-αληθινή, υπερισχύει αφού ο αοιδός αποφασίζει να μη μιλήσει ειλικρινά για αυτά που όλη η κοινωνία ως κουτσομπολιό γνωρίζει. Εδώ υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν προαπαιτούμενο να μην απαντήσουν σε συγκεκριμένες ερωτήσεις για να σου έρθουν καλεσμένοι. Αλλιώς…

Και ο κόσμος όμως εδώ είναι συντηρητικός. Λίγο οι ξεπερασμένες και κλισέ τηλεοπτικές κριτικές, που ότι μοντέρνο και απλό, το θεωρούν δαιμόνιο, λίγο ο συντηρητισμός που μας διακρίνει ως λαό, ήρθε η κρίση και μας παραμάζεψε στο καβούκι μας.

Στο δια ταύτα τώρα, ΟΚ θα ‘θέλα να δω το Σάκη, τον φίλο μου τον Αντώνη και κανένα πρωτοκλασάτο παρουσιαστή να χορεύει, διασκεδάζοντας το. Δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ αυτό. Εδώ η Βίση γύρισε ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της και σόκαρε το πανελλήνιο, επειδή είπε τρεις αλήθεις, που τις ξέραμε, αλλά που δεν θέλαμε να τις ακούσουμε από την ίδια..
.
Τέλος πάντων. Το σόου είναι αξιοπρεπές, η Ζέτα όμορφη πολύ, ο Λάτσιος έχει αποκτήσει στυλ ως κριτής, και κάποιοι συμμετέχοντες είτε για τα προσόντα τους τα σωματικά, είτε τα καλλιτεχνικά, είτε τα επικοινωνιακά, δημιουργούν ένα κάποιο ενδιαφέρον να το δεις. Υπάρχει και τίποτε άλλο θα μου πείτε; Ο ταλαιπωρημένος κόσμος δίψα για αναλαμπές χαλάρωσης και καλής ψυχαγωγίας και όλοι εμείς που σ’ αυτούς τους χαλεπούς καιρούς έχουμε επιφορτιστεί με αυτό το φορτίο, έχουμε μεγαλύτερη ευθύνη να σταθούμε αντάξιοι στις προσδοκίες του.

(από τη Real News)

×