Μαλλιά
Έχετε ραντεβού με τον haircolorist; Δείτε τα ωραιότερα trends!
Μόδα
Η Φαίη προτείνει: 6 είδη μπότας που θα φορέσεις πολύ μέχρι και την Άνοιξη
Μακιγιάζ
To make up look της Katy Perry είναι η Νο 1 τάση της Άνοιξης -Υιοθετήστε το σήμερα κιόλας!
Tips & Trends
Survivor Style: Τα κορίτσια του Survivor μας δείχνουν τις δικές τους αγαπημένες τάσεις

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας στο περιοδικό Celebrity μίλησε για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και την αντιμετώπιση της προσωπικής του ζωής από τα μέσα ενημέρωσης.
Στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν έχει νιώσει, όπως ο ήρωας στην παράσταση, ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει συναισθηματικά στη σύντροφό του, ο ηθοποιός απαντά: «Ναι, μου έχει τύχει και πιστεύω ότι αυτό είναι και το σημείο όπου μια σχέση φτάνει στο τέλος της. Γι’ αυτό και στη ζωή μας δοκιμαζόμαστε σε διάφορες σχέσεις και δεν μένουμε ποτέ στην πρώτη».

Όσον αφορά στην αντιμετώπιση της προσωπικής του ζωής από τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους δήλωσε: «Έχω καταλάβει ότι αυτό είναι μέσα στα πλαίσια της δημοσιότητας. Δεν είναι στόχος μου να είμαι μέσα στη σόουμπιζ, είναι κάτι σαν παράπλευρη απώλεια. Θα με εκνευρίσει αρχικά να δω κάτι αρνητικό να γράφεται για εμένα, αλλά δε θα ασχοληθώ παραπάνω. Η στάση που κρατάω γενικότερα είναι να μην πηγαίνω εκεί που ξέρω ότι μπορεί να με φωτογραφίσουν».

×