Νέα
Αντίο ugly sneakers; Ο οίκος Balenciaga μας δείχνει τα νέα του σχέδια και δεν θυμίζουν σε τίποτα τα παλιά!
Μαλλιά
Smoky gold hair: Μία από τι μεγαλύτερες τάσεις που θα δείτε παντού μέσα στο 2020
Tips & Trends
5 τρόποι για να φορέσεις φέτος τα animal prints και να ξεχωρίσεις!
Editor's choice
Το προϊόν ομορφιάς που θα χρειαστείτε το φετινό Χειμώνα
Home / Celebrity News / Νέα / Ποιος είπε για τη Μανωλίδου: «Δεν μπορεί να έχει άλλο ρόλο εκτός του ηγετικού»

Ποιος είπε για τη Μανωλίδου: «Δεν μπορεί να έχει άλλο ρόλο εκτός του ηγετικού»

ONίκος Βουρλιώτης θα είναι κριτής στο «JuniorMusicStars», ένα show όπου θα συμμετέχουν μικρά παιδιά και ο ίδιος μίλησε στο περιοδικό People για όλους τους συνεργάτες του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ
«Είναι ο δημιουργός του project, καθώς όλο το concept είναι δικό του, σε συνεργασία με τον ΣΚΑΙ. Ο Γιώργος είναι μια κατηγορία από μόνος του και το βασικό του χαρακτηριστικό είναι η τελειομανία του»

ΕΥΡΥΔΙΚΗ
«Είμαστε στην ίδια ομάδα. Είναι μια καλλιτέχνις με λαμπερό συναισθηματικό κόσμο και απίστευτα χαρισματική. Έχει το πιο αληθινό χαμόγελο που έχω δει ποτέ μου και διαθέτει μια αξιοζήλευτη ηρεμία που με χαλαρώνει»

ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ
«Είναι μια ισχυρή προσωπικότητα. Έχει κάποια στοιχεία που αυτόματα την κατατάσσουν στους πρωταγωνιστές μιας δουλειάς. Η Ευγενία δεν μπορεί να έχει κανέναν άλλο ρόλο εκτός του πρώτου και ηγετικού σε μια δουλειά».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΗΣ
«Έχει μια όμορφη παιδικότητα, αλλά και μια μοναδική αίσθηση του χιούμορ, κάτι που χαρακτήριζε και τον Αντώνη Βαρδή. Αυτό είναι ξεκάθαρο και όταν τον γνωρίζεις, δεν χρειάζεται να περάσει πολύς χρόνος για να το καταλάβεις».

×