Μακιγιάζ
Κόκκινο ματ κραγιόν: Δείτε τον σωστό τρόπο εφαρμογής
Ζώδια
Προβλέψεις Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019!
Ιδέες Διακόσμησης
Τέλος στο χάος! Πώς να οργανώσετε τη βιβλιοθήκη σας
News & Trends
3+1 μαθήματα ομορφιάς από τα παρασκήνια της εβδομάδας μόδας στη Νέα Υόρκη
Home / Celebrity News / Νέα / Ποιος είπε για τη Μανωλίδου: «Δεν μπορεί να έχει άλλο ρόλο εκτός του ηγετικού»

Ποιος είπε για τη Μανωλίδου: «Δεν μπορεί να έχει άλλο ρόλο εκτός του ηγετικού»

ONίκος Βουρλιώτης θα είναι κριτής στο «JuniorMusicStars», ένα show όπου θα συμμετέχουν μικρά παιδιά και ο ίδιος μίλησε στο περιοδικό People για όλους τους συνεργάτες του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ
«Είναι ο δημιουργός του project, καθώς όλο το concept είναι δικό του, σε συνεργασία με τον ΣΚΑΙ. Ο Γιώργος είναι μια κατηγορία από μόνος του και το βασικό του χαρακτηριστικό είναι η τελειομανία του»

ΕΥΡΥΔΙΚΗ
«Είμαστε στην ίδια ομάδα. Είναι μια καλλιτέχνις με λαμπερό συναισθηματικό κόσμο και απίστευτα χαρισματική. Έχει το πιο αληθινό χαμόγελο που έχω δει ποτέ μου και διαθέτει μια αξιοζήλευτη ηρεμία που με χαλαρώνει»

ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ
«Είναι μια ισχυρή προσωπικότητα. Έχει κάποια στοιχεία που αυτόματα την κατατάσσουν στους πρωταγωνιστές μιας δουλειάς. Η Ευγενία δεν μπορεί να έχει κανέναν άλλο ρόλο εκτός του πρώτου και ηγετικού σε μια δουλειά».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΗΣ
«Έχει μια όμορφη παιδικότητα, αλλά και μια μοναδική αίσθηση του χιούμορ, κάτι που χαρακτήριζε και τον Αντώνη Βαρδή. Αυτό είναι ξεκάθαρο και όταν τον γνωρίζεις, δεν χρειάζεται να περάσει πολύς χρόνος για να το καταλάβεις».

×