Μακιγιάζ
Kim Kardashian: Το πεντάλεπτο contouring της έγινε viral -Δείτε το και εφαρμόστε το πριν την επόμενη video κλήση σας!
Ιδέες Διακόσμησης
Δεν έχετε χώρο για δυο κομοδίνα; Να τι μπορείτε να κάνετε!
Editor's choice
BeautyBlender: Σας έχουμε τρεις τρόπους για να το καθαρίσετε σωστά -Ποιον θα επιλέξετε;
Η Αργυρώ Μαγειρεύει
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Μοσχάρι κρασάτο με μαυροδάφνη!
Home / Celebrity News / Νέα / Ποιος είπε για τη Μανωλίδου: «Δεν μπορεί να έχει άλλο ρόλο εκτός του ηγετικού»

Ποιος είπε για τη Μανωλίδου: «Δεν μπορεί να έχει άλλο ρόλο εκτός του ηγετικού»

ONίκος Βουρλιώτης θα είναι κριτής στο «JuniorMusicStars», ένα show όπου θα συμμετέχουν μικρά παιδιά και ο ίδιος μίλησε στο περιοδικό People για όλους τους συνεργάτες του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ
«Είναι ο δημιουργός του project, καθώς όλο το concept είναι δικό του, σε συνεργασία με τον ΣΚΑΙ. Ο Γιώργος είναι μια κατηγορία από μόνος του και το βασικό του χαρακτηριστικό είναι η τελειομανία του»

ΕΥΡΥΔΙΚΗ
«Είμαστε στην ίδια ομάδα. Είναι μια καλλιτέχνις με λαμπερό συναισθηματικό κόσμο και απίστευτα χαρισματική. Έχει το πιο αληθινό χαμόγελο που έχω δει ποτέ μου και διαθέτει μια αξιοζήλευτη ηρεμία που με χαλαρώνει»

ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ
«Είναι μια ισχυρή προσωπικότητα. Έχει κάποια στοιχεία που αυτόματα την κατατάσσουν στους πρωταγωνιστές μιας δουλειάς. Η Ευγενία δεν μπορεί να έχει κανέναν άλλο ρόλο εκτός του πρώτου και ηγετικού σε μια δουλειά».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΗΣ
«Έχει μια όμορφη παιδικότητα, αλλά και μια μοναδική αίσθηση του χιούμορ, κάτι που χαρακτήριζε και τον Αντώνη Βαρδή. Αυτό είναι ξεκάθαρο και όταν τον γνωρίζεις, δεν χρειάζεται να περάσει πολύς χρόνος για να το καταλάβεις».

×