Επιδερμίδα
Tα 5 καλύτερα concealers σύμφωνα με τους celebrity make up artists
Tips & Trends
Βήμα-βήμα πώς θα κάνεις σωστό layering αυτόν τον Χειμώνα! (VIDEO)
Editor's choice
Πως θα δυναμώσετε τα νύχια σας αν αφαιρέσατε μόλις το ακρυλικό ή το gel
Μόδα
Οι πιο γνωστές influencers μας προτείνουν τις πιο ωραίες μπότες του χειμώνα!

Η γλυκιά παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου παραχώρησε μία συνέντευξη στο TV Έθνος και μίλησε για τη σχέση της με την τηλεόραση, με το Φώτη Σεργουλόπουλο αλλά και με την κρίση.
 «Κάποτε υπήρχε μια εμμονή πως ντε και καλά εγώ και ο Φώτης πάμε στην ΕΡΤ, τώρα κόλλησαν με την αλλαγή της ώρας της εκπομπής. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και δεν καταλαβαίνω και πώς προκύπτει κάθε τρεις και λίγο. Το ωραιότερο δε όλων είναι ότι ποτέ κανείς δεν μπαίνει στον κόπο πριν γράψει κάτι που μας αφορά να μας πάρει ένα τηλέφωνο και να μας ρωτήσει», δηλώνει στο δημοσιογράφο.
Αλήθεια θα ήθελε να κάνει ποτέ μια δική της εκπομπή; «Ποτέ δεν είχα αυτή την πετριά. Ποτέ δεν είχα τέτοιες ανασφάλειες και τέτοια απωθημένα. Ίσα ίσα που η σκέψη του να βρεθώ μόνη μου στην τηλεόραση με γέμιζε με φόβο. Άσε που όλοι όσοι μας ήθελαν όλα αυτά τα χρόνια, μας ήθελαν ως δίδυμο, οπότε…[…] Αισθάνομαι τυχερή που βρέθηκα όταν έπρεπε και όπως έπρεπε σε αυτό τον χώρο και που πάνω απ’ όλα συνάντησα τον Φώτη. Ώρες ώρες στην τηλεόραση το παιχνίδι αγριεύει και μόνη μου δεν νομίζω να είχα φτάσει μακριά».  
Ποια είναι  γνώμη της παρουσιάστριας για την οικονομική κρίση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα;
 «Ως έναν βαθμό το γκλαμ μπορεί να φαντάζει προκλητικό. Κι από την άλλη μεριά, όμως, το έχει ανάγκη ο κόσμος το “ονειράκι”. Επειδή οι εποχές άλλαξαν, θα πρέπει όλη μέρα να μαστιγωνόμαστε ή να κάνουμε χαρακίρι; Μέχρι και πριν από 4 χρόνια έβγαινες να κάνεις Σάββατο μεσημέρι μια βόλτα στην Κηφισιά και νόμιζες από τα Καγιέν, τις Πόρσε και τα Ρόλεξ πως ήσουν στο… Σάλτσμπουργκ. Ε, τώρα έφτασε μάλλον η στιγμή κάποια πράγματα να πάρουν τις σωστές διαστάσεις», είπε.

×