Παιδί
Ένα μικρό mall για τη μαμά και το παιδί: Άνοιξε τις πόρτες του και βρεθήκαμε εκεί για να σου μεταφέρουμε την εμπειρία που ζήσαμε!
Μακιγιάζ
H Charlize Theron άφησε την κόρη της να της κάνει το make up και πρέπει να δείτε το αποτέλεσμα!
Ζώδια
Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020!
Tips & Trends
Η καζάκα επέστρεψε: Δες 3 τρόπους για να την προσθέσεις στα καθημερινά σου looks

Με πιστόλι μπήκε μέσα στο πλατό ο Γιάννης Ζουγανέλης απειλώντας με συλλήψεις το κοινό την ίδια στιγμή που ο Σάκης Μπουλάς ερευνούσε τις τσάντες προκειμένου να εντοπίσει τα τιμαλφή! Απολαυστικοί ήταν οι διάλογοι των δύο καλλιτεχνών που με τη συμμετοχή του Λάκη Λαζόπουλου σχολίασαν σε ένα μοναδικό σκετς την πολιτική πραγματικότητα και τη… δόση μας! Στην παρέα του προστέθηκε και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και όλοι μαζί τραγούδησαν όχι μόνο προσωπικές επιτυχίες του δημοφιλούς τραγουδιστή αλλά και ένα καινούργιο τραγούδι που γράφτηκε ειδικά για τη συνεργασία τους.

Λίγο νωρίτερα, ξεκινώντας με τη… «Μεγάλη του μνημονίου σχολή» ο Λαζόπουλος μίλησε για τα κόμματα που στηρίζουν τη Κυβέρνηση. «Έχουν πάρει τη γομολάστιχα και σβήνουν την πολιτική ιστορία…» είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι ο λαός νομίζει ότι ακούει τον Παπανδρέου με τη φωνή του Σαμαρά. Ο Λάκης Λαζόπουλος χαρακτήρισε το μνημόνιο ταφόπλακα του πολιτικού συστήματος και τη Βουλή…πλαστελίνη.

×