Ζώδια
Αυτά είναι τα κοπλιμέντα που θέλει να ακούει το κάθε ζώδιο!
Μαλλιά
Οι celebrities αποδεικνύουν πως οι αλογοουρές είναι πάντα θηλυκές και κατάλληλες για όλες τις περιστάσεις
Άσκηση
Χάσε κιλά με τη βοήθεια της τεχνολογίας! Τα 5 apps που πρέπει να κατεβάσεις στο κινητό σου!
Editor's choice
Η Emma Roberts έβαψε τα μαλλιά της και θέλουμε να μας πείτε τη γνώμη σας
Home / Celebrity News / Νέα / Χρήστος Λούλης: «Γιατί να μην έπαιζα σε μια παράσταση με τον Σάκη Ρουβά;»

Χρήστος Λούλης: «Γιατί να μην έπαιζα σε μια παράσταση με τον Σάκη Ρουβά;»

O Χρήστος Λούλης πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Άμλετ», στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, και έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «People».

O ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε και για το αν θα συνυπήρχε στην ίδια σκηνή με τον Σάκη Ρουβά: «Γιατί όχι να μην έπαιζα σε μια παράσταση με τον Σάκη Ρουβά; Μπορούμε να συνυπάρχουμε με καλλιτέχνες τελείως διαφορετικούς, έστω κι αν προέρχονται από άλλους χώρους. Αρκεί να “χωράμε” και οι δύο στην παράσταση. Μπορώ να δεχτώ έναν ποπ τραγουδιστή που θέλει να ασχοληθεί με το θέατρο. Δεν πρόκει­ται να πω “δεν δουλεύω μαζί σου, επειδή είκοσι χρόνια έκανες ποπ επιτυ­χίες”. Δεν πρέπει να έχουμε στεγανά και να χτίζουμε τοίχους, ούτε να κά­νουμε τα πάντα κιμά. Το θέμα είναι να αποσαφηνίζουμε τους διαφορετικούς κόσμους μας, χωρίς να αποκλείουμε συνεργασίες. Ίσα ίσα που είναι ενδιαφέ­ρουσες τέτοιες συναντήσεις».

loulis2

Για το αν θα συμ­μετείχε σε ένα show όπως το Dancing With the Stars, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε: «Θα γέλαγε και το παρ­δαλό κατσίκι. Δεν είμαι καλός σε αυτά. Δεν το έχω. Ντρέπομαι. Αλλά θαυμάζω όσους το κάνουν. Τους χαζεύω. Και δεν θεωρώ αυτά τα shows υποδεέστερα. Μήπως δεν υπάρχουν ακόμα και παρα­στάσεις αρχαίου δράματος που έχουν μόνο το αμπαλάζ της ποιότητας και από ζωή είναι στο μηδέν;».

Δες ΕΔΩ Χρήστος Λούλης – Έμιλυ Κολιανδρή: Τον Ιούνιο περιμένουν το δεύτερο παιδί τους

×