Ζώδια
Ζώδια και γάμος! Ποια μας ταιριάζουν περισσότερο;
Επιδερμίδα
5 κοινά λάθη που κάνετε όλες με το κονσίλερ και πρέπει να τα διορθώσετε asap
Άσκηση
Αυτό είναι το πανεύκολο tip που θα σε κάνει να γυμνάζεσαι καλύτερα!
Μαλλιά
Tο foilyage είναι η νέα τάση στα μαλλιά που θα σας ξετρελάνει

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με αφορμή την πρεμιέρα της νέας του ταινίας ΑΝ μίλησε στην εφημερίδα «Athens Voice» όλα. Ακόμα και για το ότι βρέθηκε στο χώρο της εποχής από μία συγκυρία, ένα απόγευμα που είχε πάει να επισκεφτεί τη γιαγιά του: «Αν όταν ήμουν 15μιση ετών δεν είχα πάει εκείνη την ημέρα στο σπίτι της γιαγιάς μου και δεν είχα ανοίξει εκείνη την εφημερίδα να δω την αγγελία που ζητούσαν ηθοποιούς, δε θα είχα πάει ποτέ σε εκείνο το κάστινγκ. Όλα στη ζωή μου θα εξελίσσονταν διαφορετικά»», λέει.

Εξηγεί πως η μοναξιά για εκείνον είναι κίνητρο για δημιουργία εφόσον τα έχει καλά με τον εαυτό του. «Μην ξεχνάς ότι τη μοναξιά, πολλοί τη λένε και ελευθερία… Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που γράφει, οπότε την έχω ανάγκη. Το σενάριο, πάει μαζί με τη μοναξιά, δεν μπορείς να γράψεις σε διαφορετικές συνθήκες. Άπαξ και τα πηγαίνω καλά με τον εαυτό μου, ναι, δεν έχω κανένα πρόβλημα, μου αρέσει».

Όσον αφορά στο ΕΣΡ που είχε επιβάλει πρόστιμο για το γκέι φιλί στην τηλεοπτική σειρά του Κλείσε τα Μάτια, ο Χριστόφορος μίλησε σε έντονο ύφος: «Όλο αυτό το κρίνω ως καφρίλα μιας μερίδας ηλίθιων ανθρώπων που παραμένουν ακόμα στις λάθος θέσεις. Κομπλεξικοί, αντιεπαγγελματίες που δεν σέβονται τίποτα. Το πιο επικίνδυνο, είναι ότι έχουν άγνοια της δουλειάς που πρέπει να κάνουν»… «Όταν μπαίνεις στη διαδικασία να κόψεις και να λογοκρίνεις ένα ξένο προϊόν το οποίο σου έχει δοθεί και σαν δώρο, γιατί το έχεις αγοράσει πολύ φθηνά και αντί να το έχεις σαν κόσμημα μπαίνεις και του κάνεις μοντάζ, πρέπει να είσαι από αντιεπαγγελματίας – το λιγότερο – έως κάφρος! Νομίζω ότι στην ελληνική κοινωνία υπάρχει γενικότερη κρίση αξιών, σκέψης και αξιοπρέπειας. Αν το καταλάβουμε, τότε ίσως πάμε μπροστά»

×