Μαλλιά
Prada: To hair look που είδαμε στην πασαρέλα είναι ανατρεπτικό και σας απαγορεύει να κόψετε τη φράντζα σας!
Ιδέες Διακόσμησης
Πως να κάνετε το υπνοδωμάτιό σας να μοιάζει με αυτά του Instagram!
Μαλλιά
Αν πιστεύετε πως δεν υπάρχει το τέλειο bob κάνετε λάθος -Δείτε την Taylor Hill και σίγουρα θα αλλάξετε γνώμη!
Το look της Φαίης
Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης από την τρίτη εβδομάδα του Πρω1νού στον αέρα, 21-25/9!

Σήμερα ήταν καλεσμένη στο Πρωινό mou η Κάτια Δανδουλάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός και επιτυχημένη θιασάρχης μίλησε για την εμπειρία της στο DWTS3, τους νέους ηθοποιούς και τη συνεργασία τους μαζί της αλλά και για τη σχέση της με την πολιτική.
«Χάρηκα μόνο το 1/5 από απ’ όσα μπορούσε να μου δώσει το DWTS3 γιατί ήμουν σαν σίφουνας σε όλη αυτή την ιστορία. Έπρεπε να έρχομαι και να φεύγω τρέχοντας. […] Στα διαλείμματα συζητούσαμε με το Φωκά γιατί να πρέπει να ξέρει χορό κάποιος για είναι κριτής. Εμείς στο θέατρο δεν κρινόμαστε μόνο από κριτές αλλά κυρίως από τον κόσμο», είπε σχετικά με την παρουσία της στο σόου χορού που μόλις πριν λίγες ημέρες έλαβε τέλος.
Όσο για τη γνώμη της κυρίας Δανδουλάκη για τον συμπρωταγωνιστή της στην παράσταση Παύλο Χαϊκάλη ανέφερε ότι η ίδια δεν ήξερε τα περιστατικό με τον Άδωνι Γεωργιάδη και της το διηγήθηκε ο ίδιος ο Παύλος Χαϊκάλης. «Όχι, δε θα το έκανα αυτό που έκανε ο Παύλος. Όμως ο Παύλος είναι ο Παύλος και εγώ είμαι εγώ! […] Εμάς τους ηθοποιούς μας αγαπάνε μέσα από ένα όνειρο. Όταν μας απομυθοποιούν χάνουν πια το ενδιαφέρον τους να ταξιδεύουν μαζί μας».
Η ηθοποιός μίλησε και για την πρόσφατη συμμετοχή της στην κυπριακή σειρά που προβάλλεται και στο mega. «Τα νέα παιδιά έχουν ευγένεια, αυτοθυσία και συντροφικότητα. Είναι τόσο διαφορετική η νέα γενιά από εμάς», ανέφερε.

×