Μαλλιά
Έχετε ραντεβού με τον haircolorist; Δείτε τα ωραιότερα trends!
Μόδα
Η Φαίη προτείνει: 6 είδη μπότας που θα φορέσεις πολύ μέχρι και την Άνοιξη
Μακιγιάζ
To make up look της Katy Perry είναι η Νο 1 τάση της Άνοιξης -Υιοθετήστε το σήμερα κιόλας!
Tips & Trends
Survivor Style: Τα κορίτσια του Survivor μας δείχνουν τις δικές τους αγαπημένες τάσεις
Home / Celebrity News / Νέα / Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ο Απόστολος Γκλέτσος, που είναι πιο παλιός από εμένα, μπορεί να έπαιρνε 10.000 ευρώ το επεισόδιο»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ο Απόστολος Γκλέτσος, που είναι πιο παλιός από εμένα, μπορεί να έπαιρνε 10.000 ευρώ το επεισόδιο»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έδωσε συνέντευξη στην Page 2 και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την τηλεόραση αλλά και για τις οικονομικές διαπραγματεύσεις που κάνει.

Είσαι σκληρός στις οικονομικές σου διαπραγματεύσεις όπως ο Βρανάς;

Οχι. Νομίζω ότι θα έπρεπε να ήμουν πιο διεκδικητικός στις οικονομικές μου διαπραγματεύσεις. Τώρα τελευταία έχω μάθει να εκτιμώ λίγο καλύτερα τον εαυτό μου και να τον τοποθετώ εκεί που του αξίζει. Αλλά και πάλι δεν είμαι παράλογος στις απαιτήσεις μου. Υστερα από είκοσι χρόνια στον χώρο ξέρω πια πώς κινείται η αγορά. Αλλά αν δω μια καλλιτεχνική ευκαιρία, μπορεί να κάνω πίσω στις οικονομικές μου απαιτήσεις.

Και αυτό δεν αφορά μόνο στις επιλογές μου στην τηλεόραση, αλλά κυρίως στο θέατρο. Ηξερα όταν επέλεξα να παίξω στο Από Μηχανής Θέατρο ότι η αμοιβή μου θα ήταν πολύ μικρότερη απ’ ό,τι αν έπαιζα σε μια κεντρική σκηνή. Αλλά έχω τη χαρά και την τιμή να παίζω με τον Νικήτα Τσακίρογλου και τον Χρήστο Βαλαβανίδη στην «Προσωπική συμφωνία», που είναι ένα υπέροχο έργο του Ρόναλντ Χάργουντ, το οποίο παίζεται για δεύτερη χρονιά.

Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει πει ότι κάποτε οι ηθοποιοί έπαιρναν 10.000 ευρώ το επεισόδιο. Ισχύει;

Είναι ελάχιστοι οι ηθοποιοί που πήραν αυτά τα ποσά. Ο Απόστολος, που είναι και πιο παλιός από εμένα κι έχει ζήσει τις χρυσές εποχές της ιδιωτικής τηλεόρασης, μπορεί να έπαιρνε 10.000 ευρώ. Εγώ δεν πήρα ποτέ ένα τέτοιο ποσό. Μιλάμε για μια περίοδο που δεν υπήρχαν τα social media και ο ηθοποιός μπορούσε να είναι σταρ, άρα να διεκδικήσει μια μεγάλη αμοιβή.

Ακόμα κι εμένα με θυμάμαι, όταν ήμουν στο σχολείο, να παρακολουθώ το «Λόγω τιμής» και να μιλάω με δέος για τον Μαρκουλάκη και τον Κούρκουλο, που ήταν οι νέοι πρωταγωνιστές της εποχής. Τώρα πια οι ηθοποιοί δεν είναι μύθοι όπως ήταν κάποτε.

Διαβάστε ακόμα: Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης: Καυτά φιλιά και αγκαλιές σε νυχτερινή έξοδο!

Τζένη Μπαλατσινού: Τα τρυφερά στιγμιότυπα με τον μπαμπά της!

Ρούλα Ρέβη: Η εξομολόγηση για τον δύσκολο μήνα που πέρασε! «Τα φαινόμενα απατούν…»

×