Η Αργυρώ Μαγειρεύει
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Κρητικό Μπουρέκι χωρίς φύλλο!
Tips & Trends
5 trends στις φούστες που θα δεις ΠΑΝΤΟΥ αυτό το Καλοκαίρι!
DIY
Αντιμετωπίστε τους μαύρους κύκλους στα μάτια με 3 συστατικά που υπάρχουν στην κουζίνα σας!
Tips & Trends
Cargo pants: Τα παντελόνια που έχουν αγαπήσει όλες οι γυναίκες αυτή τη σεζόν
Home / Celebrity News / Νέα / Η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτει πότε θα κάνει δεύτερο παιδί

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτει πότε θα κάνει δεύτερο παιδί

Συνέντευξη στο TV Έθνος έδωσε η Αθηνά Οικονομάκου η οποία μίλησε και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού.

Θα ήθελε ένα δεύτερο παιδί; «Ναι, θέλω ένα δεύτερο παιδί, αλλά όχι ακόμη. Δεν είναι ποτέ δεδομένο το πότε θέλεις. Και το πρώτο δεν ήρθε στη λογική του «α, τώρα θέλω». Το συζητάς με τον σύντροφο σου και βέβαια αυτά τα πράγματα έρχονται και μόνα τους, προκύπτουν. Δεν θέλω να καθυστερήσει πολύ, αλλά θέλω πρώτα να βρω τους ρυθμούς μου και μετά να αρχίσω να το σκέφτομαι. Πότε βέβαια δεν ξέρεις τι έρχεται στη ζωή»

Θεατρικά ετοιμάζει κάτι; «Εχω συζητήσει για αρκετά πράγματα, αλλά δυσκολεύομαι πολύ να πω το «ναι». Μου φαίνεται αδιανόητο αυτήν τη στιγμή για μία ολόκληρη σεζόν να έρχεται το βράδυ και να μην κοιμίζω εγώ το παιδί μου. Προσπαθώ να εξοικειωθώ με την ιδέα. Εάν δεν τα καταφέρω, δεν θα το κάνω και θα κάνω και την επόμενη σεζόν μόνο τηλεόραση. Συζητώ διάφορα πράγματα, θα δούμε»

Ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός; «Η επόμενη εκδρομή θα είναι εντός Ελλάδος. Γιατί είναι πιο εύκολο. Δεν έχω ακόμη αποφασίσει να αφήσω το μωρό και να πάω ταξίδι με τον Φίλιππο. Ο,τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα είναι μαζί με το μωρό. Είναι δύσκολο να το αφήσουμε. Οπότε το επόμενο θα είναι εντός».

Διαβάστε ακόμα: Δεν φαντάζεσαι με ποια star του Hollywood ποζάρει η Μαριέττα Χρουσαλά (φωτό)

×