Μαλλιά
Αν έχετε κοντά και curly μαλλιά πρέπει να δείτε τα ωραιότερα hairstyles του φετινού Καλοκαιριού
Παιδί
Αποτυχία στις εξετάσεις; Η ζωή δε σταματά σε ένα αρνητικό αποτέλεσμα!
DIY
Glass skin: Πως θα το πετύχετε σε 5 λεπτά (video)
Tips & Trends
Η διάσημη blogger Leonie Hanne μας δείχνει μεγαλύτερες τάσεις στα χρώματα του καλοκαιριού
Home / Celebrity News / Νέα / Αυτές οι 2 φωτογραφίες αποδεικνύουν για ποιο λόγο δεν πήγαν οι κολλητές της Βάσως Λασκαράκη στον γάμο της

Αυτές οι 2 φωτογραφίες αποδεικνύουν για ποιο λόγο δεν πήγαν οι κολλητές της Βάσως Λασκαράκη στον γάμο της

Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα τη Δευτέρα του Πάσχα η Βάσω Λασκαράκη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Λευτέρη Σουλτάτο, στην Κρήτη. Στο πλευρό της νύφης δεν βρέθηκε καμία από τις κολλητές της φίλες και αυτό μας έκανε όλους να απορήσουμε για το τι συμβαίνει μεταξύ τους.

Κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν πως ίσως η Βάσω είχε τσακωθεί με τις κολλητές της αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Η Βάσω Λασκαράκη εξακολουθεί να έχει άριστη σχέση με τις φίλες της και μάλιστα θα βαφτίσει και τον γιο της Αθηνάς Οικονομάκου σύντομα.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες παρακάτω, η Νικόλ Παναγιώτου σχολίασε φωτογραφία της Βάσως, ενώ η Βάσω Λασκαράκη αλλά και ο Λευτέρης Σουλτάτος σχολίασαν τη φωτογραφία της Αθηνάς και της Νικόλ από τις διακοπές τους στη Σαντορίνη, κάτι που βάζει τέλος σε όλες τις φήμες περί κρίση στη σχέση των φίλων!

Για ποιο λόγο δεν πήγαν οι φίλες της ηθοποιού στον γάμο της; Γιατί έγινε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο μόνο με λίγους συγγενείς.

Διαβάστε ακόμα: Η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει πώς ήταν η Βάσω Λασκαράκη ως νύφη! (VIDEO)

×