Μαλλιά
Αν αποφασίσατε λίγο πριν τη νέα χρονιά να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας δείτε τα ωραιότερα πριν κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας
Tips & Trends
H Attrattivo δημιουργεί το πιο όμορφο και διαφορετικό ημερολόγιο για τη νέα χρονιά!
Μαλλιά
Η Bella Hadid ποζάρει με νέο χρώμα στα μαλλιά και είναι αγνώριστη!
Παιδί
Η πιο ωραία έκπληξη! Έκαναν δώρο στη μητέρα τους ένα ταξίδι για τα γενέθλιά της! Δείτε πως το ανακάλυψε!
Home / Celebrity News / Νέα / Η εξομολόγηση της Μελίνας Ασλανίδου στο Πρω1νό και η συγκίνηση: «Μένω μόνιμα στα Χανιά με τον σύντροφό μου»

Η εξομολόγηση της Μελίνας Ασλανίδου στο Πρω1νό και η συγκίνηση: «Μένω μόνιμα στα Χανιά με τον σύντροφό μου»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Μελίνα Ασλανίδου στο Πρω1νό. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή και να μιλήσει τρυφερά για τον σύντροφο της.

Επιπρόσθετα μίλησε για την σχέση της με το Θεό και τον τρόπο που εκείνη βρίσκει τη γαλήνη της λέγοντας: «Έχω τρεις πνευματικούς. Μιλάω πολύ με τους ανθρώπους. Μέσα από την επικοινωνία βλέπω το φως, τη γαλήνη. Έχω κι έναν επιστήμονα. Μιλάω πολύ».

Ενώ, όσο αφορά την προσωπική της ζωής είπε: «Αισθάνομαι πολύ ωραία με το σύντροφο μου. Δεν νιώθω ότι είμαι η Ασλανίδου εκείνη την ώρα, είμαι η Μέλι. Δεν αισθάνομαι ότι κάνω κάτι κακό, είναι ο άνθρωπος μου, ο άνθρωπος που αγαπώ. Μένω μόνιμα Χανιά, αλλά τώρα με τις δουλειές είμαι πάρα πολύ στην Αθήνα. Δεν έχω φτάσει στο σημείο με τα σκαλιά της εκκλησίας. Νιώθω ότι είμαι καλά, ότι είμαι ευλογημένη που έχω βρει έναν άνθρωπο τόσο σημαντικό για τη ζωή μου και είμαι ευτυχισμένη μ΄ αυτό»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Πρεμιέρα για τη Φαίη μας και το Πρω1νό! Το εντυπωσιακό πλατό και τα πρώτα της λόγια

×