Η Αργυρώ Μαγειρεύει
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Κρητικό Μπουρέκι χωρίς φύλλο!
Tips & Trends
5 trends στις φούστες που θα δεις ΠΑΝΤΟΥ αυτό το Καλοκαίρι!
DIY
Αντιμετωπίστε τους μαύρους κύκλους στα μάτια με 3 συστατικά που υπάρχουν στην κουζίνα σας!
Tips & Trends
Cargo pants: Τα παντελόνια που έχουν αγαπήσει όλες οι γυναίκες αυτή τη σεζόν
Home / Celebrity News / Νέα / Γιώργος Παρτσαλάκης: Ο ρόλος που έπαιξε στη ζωή του ο Κώστας Βουτσάς

Γιώργος Παρτσαλάκης: Ο ρόλος που έπαιξε στη ζωή του ο Κώστας Βουτσάς

Ο θάνατος του Κώστα Βουτσά σκόρπισε τη θλίψη σε όλους του συναδέλφους του, πολλοί από τους οποίους είχαν την τύχη μέσα στην μακρά καλλιτεχνική πορεία του αείμνηστου ηθοποιού να συνεργαστούν μαζί του.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης ήταν ένας από αυτούς και στο «αντίο» του στον Κώστα Βουτσά εξομολογείται το ρόλο που έπαιξε στη ζωή του και στην απόφαση του να ακολουθήσει την υποκριτική, ο σπουδαίος μας ηθοποιός.

«Κώστα μου αγαπημένε καλό ταξίδι! Κάποια στιγμή σου είχα πει γιατί αποφάσισα να γίνω ηθοποιός τώρα θέλω να το πω σε όλους! Το 1968 ήμουνα 17 χρόνων χαμένος επαρχιώτης μπήκα στο θέατρο Γκλόρια και σε είδα στην παράσταση «Γαμπροί απ´το παράθυρο» τα μάτια σου έλαμπαν η ψυχή σου άνοιξε την ψυχή μου η αγάπη γι’αυτο που έκανες η αγάπη σου για εμάς που ήμασταν κάτω η ανάγκη σου να μας κάνεις ευτυχισμένους να μας δώσεις χαρά γέλιο ευτυχία,εκείνη τη στιγμή ήταν που αποφάσισα ότι αξίζει να αγωνίζεσαι για να κάνεις τους ανθρώπους ευτυχισμένους! Είναι ένας σπουδαίος αγώνας!!! Κώστα μου σε ευχαριστώ που με έβαλες σε αυτόν τον αγώνα! Και με αξίωσε ο θεός να βρεθώ στη σκηνή μαζί σου! Καλό ταξίδι ξερό ότι αγάπησες τη ζωή όσο κανείς!!!🌹🌹🌹», γράφει ο Γιώργος Παρτσαλάκης στον συγκινητικό αποχαιρετισμό του.

View this post on Instagram

Κώστα μου αγαπημένε καλό ταξίδι! Κάποια στιγμή σου είχα πει γιατί αποφάσισα να γίνω ηθοποιός τώρα θέλω να το πω σε όλους! Το 1968 ήμουνα 17 χρόνων χαμένος επαρχιώτης μπήκα στο θέατρο Γκλόρια και σε είδα στην παράσταση «Γαμπροί απ´το παράθυρο» τα μάτια σου έλαμπαν η ψυχή σου άνοιξε την ψυχή μου η αγάπη γιαυτο που έκανες η αγάπη σου για εμάς που είμασταν κάτω η ανάγκη σου να μας κάνεις ευτυχισμένους να μας δώσεις χαρά γέλιο ευτυχία,εκείνη τη στιγμή ήταν που αποφάσισα ότι αξίζει να αγωνίζεσαι για να κάνεις τους ανθρώπους ευτυχισμένους!ειναι ένας σπουδαιος αγώνας!!! Κώστα μου σε ευχαριστω που με έβαλες σε αυτόν τον αγώνα! Και με αξίωσε ο θεος να βρεθώ στη σκηνή μαζί σου! Καλό ταξίδι ξερω ότι αγάπησες τη ζωή όσο κανείς!!!🌹🌹🌹

A post shared by Giorgos Partsalakis (@giorgos_partsalakis_official) on Feb 26, 2020 at 2:23pm PST

Διαβάστε ακόμα:

Κώστας Βουτσάς: Ο αποχαιρετισμός της Finos Film στον αγαπημένο ηθοποιό

Άνθιμος Ανανιάδης – Έυη Καραγιάννη: Το «αντίο» τους στον Κώστα Βουτσά

Κώστας Βουτσάς: Συγκινεί η Μάρθα Καραγιάννη αποχαιρετώντας τον καλό της φίλο – «Λυπάμαι Κωστάκη που δεν μπορώ να…»

×