Επιδερμίδα
Απλώνετε τη σωστή ποσότητα αντηλιακού; Δείτε τι λένε οι ειδικοί!
Ζώδια
Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 11 Ιουλίου 2020!
Tips & Trends
Παλ κίτρινο: Είναι τελικά η απόχρωση του Καλοκαιριού;
Μακιγιάζ
H Chrisssy Teigen με το πιο εντυπωσιακό neon make up look -Τέλεια ιδέα για βραδινές εξόδους!
Home / Celebrity News / Νέα / Γιώργος Θεοφάνους: «Όταν ραγίσει το γυαλί τίποτα δεν μπορεί να το ξανακάνει όπως πριν»

Γιώργος Θεοφάνους: «Όταν ραγίσει το γυαλί τίποτα δεν μπορεί να το ξανακάνει όπως πριν»

Συνέντευξη στο TV Έθνος έδωσε ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο γνωστός συνθέτης μίλησε για τα τραγούδια που έχει γράψει αλλά και για τις δύσκολες συνεργασίες που έχει κάνει στο παρελθόν.

Με ποιο από τα παλιά σας τραγούδια όταν το ακούτε στο ραδιόφωνο νιώθετε αισθήματα συγκίνησης;
«Δεν είναι πάντα το ίδιο, εξαρτάται. Εξαρτάται πώς νιώθω εκείνη την ημέρα που το ακούω. Βέβαια το κλασικό παράδειγμα είναι πως με το που θα ακούσω τραγούδια μου στο ραδιόφωνο, αλλάζω σταθμό! Γιατί αν κάτσω να τα ακούσω, αρχίζω και αναλύω πότε έκανα την παραγωγή, πώς έκανα την ενορχήστρωση, αν την έκανα στο να μεταφέρουν αυτά τα λόγια ποιήματα μέσω των εξαιρετικών ερμηνευτών της εποχής στον απλό λαό. Δεν λέω ότι δεν υπήρξαν μετά αντίστοιχοι, όπως είναι η Λίνα Νικολακοπουλου, ο Παρασκευάς Καρασούλος, αλλά και η νεότερη γενιά, ο Μωραΐτης, η Νικολάου, η Βραχάλη, η Ρούσση. Αλλά ζούμε σε μια εποχή που κινείται πάρα πολύ γρήγορα και αυτό δεν αφήνει τα τραγούδια να γίνουν κτήμα του κόσμου. Ίσως ο κόσμος να κουράστηκε και να μη θέλει να «νιώθει» και πολύ – ακόμα και στον ερωτικό τομέα, στα ερωτικά τραγούδια, ίσως ακόμα και αυτό να έχει εξασθενήσει λίγο. Εγώ πάντως είμαι αισιόδοξος πως ένα καλό τραγούδι ποτέ δεν χάνεται»

Πώς λειτουργείτε σε περιπτώσεις αχαριστίας ή αγενών συμπεριφορών από καλλιτέχνες; Υπήρξε περίπτωση συνεργασίας με καλλιτέχνη που είπατε «ποτέ ξανά» και στη συνέχεια αλλάξατε άποψη;
«Όταν ραγίσει το γυαλί τίποτα δεν μπορεί να το ξανακάνει όπως ήταν πριν. Μπορεί βέβαια μια σχέση να περνάει από διάφορες φάσεις, οπότε εγώ αφήνω περιθώριο. Είμαι ένας άνθρωπος που αφήνει περιθώριο. Δεν είμαι καθόλου εκδικητικός. Όμως βάζω Χ και δεν γυρνάω απλώς σελίδα, αλλάζω βιβλίο», εξομολογείται ο ίδιος στο Tv Έθνος.

Διαβάστε ακόμα: Μαντώ Γαστεράτου: Μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα λίγο πριν γεννήσει και αποκαλύπτει τον στόχο της για το 2020!

Μυστικός γάμος για πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz!

Κέισι Μίζιου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον τελικό του GNTM! «Ο επίλογος γράφτηκε με…»

×