Μακιγιάζ
Το φετινό Φθινόπωρο θα αποκτήσετε το τέλειο χρώμα στα χείλη απλώνοντας αυτά τα προϊόντα!
Διατροφή
5 υλικά για να κάνεις κάθε συνταγή vegan! Ναι, μπορείς!
Editor's choice
H γκρι σκιά ματιών που φόρεσε η Jennifer Lopez είναι το προϊόν μακιγιάζ που πρέπει να αποκτήσετε σήμερα κιόλας!
Ιδέες Διακόσμησης
Έτσι θα φτιάξετε το τέλειο υπνοδωμάτιο με ελάχιστα χρήματα!
Home / Celebrity News / Νέα / H Φελίσια Λαπάτη αποκαλύπτει τι την αηδίαζε περισσότερο στο Survivor

H Φελίσια Λαπάτη αποκαλύπτει τι την αηδίαζε περισσότερο στο Survivor

Η Φελίσια Λαπάτη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό You και μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι επιβίωσης.

Πώς ήταν η πρώτη της νύχτα στο παιχνίδι: «Ήταν δύσκολη.Έβλεπα ότι κοιμούνται στο σανίδι , αλλά δεν είχα σκεφτεί όπως καθόμουν στο σπίτι μου στον καναπέ, ότι έπρεπε να κουρνιάσω στο πάτωμα που ακουμπάει  η καρέκλα. Η κουβέρτα επίσης είναι πολύ λεπτή, η υγρασία ήταν απίστευτη και το βράδυ τουρτούριζα σαν το ψάρι. Ανά τρία λεπτά πρέπει να γυρίζεις πλευρό γιατί πονάνε τα πλευρά σου και πρέπει να γυρίσεις για να πιαστεί το άλλο. Επίσης το σανίδι είναι πολύ καλός αγωγός του ήχου. Κάθε φορά που κάποιος άλλος κουνιέται ή ξύνεται το ακούς σαν να παίζουν ντραμς στ’ αυτιά σου. Φυσικά ξυπνάς με τις πρώτες αχτίδες του ήλιου»

Πώς κατάφερε να ξεπεράσει τον φόβο της με τα έντομα; «Τα έντομα τα φοβάμαι πάρα πολύ σπίτι μου και με τα ποντίκια είμαι κοντά στην ανακοπή, αλλά για κάποιο λόγο εκεί πεθαίνεις μία ανοσία επειδή πιο συχνά βλέπεις σαύρα παρά άνθρωπο. Είχαμε φυλάξει φαγητό εγώ και ο Ηλίας και όταν πήγαμε μπροστά στη θάλασσα για να το φάμε, είδαμε μια κατσαρίδα… Τη φυσήξaμε και συνεχίσαμε να τρώμε κανονικά, απλά κοιτάγαμε τις μπουκιές για να διακρίνουμε αν θα φάμε κατσαρίδα».

Τι την αηδίασε περισσότερο. «Δεν υπήρχε τουαλέτα. Αυτό ήταν το πρώτο σοκ που έμαθα. Όταν γνωρίστηκα με τους παίκτες τους ρώταγα να μου εξηγήσουν πώς ‘’εξυπηρετούμαστε’’ εκεί, και μου έδειχναν την άμμο…».

×