Ζώδια
Ζώδια και νέοι έρωτες! Τι πρέπει να κάνουν για να διατηρήσουν τον αρχικό τους ενθουσιασμό;
Μακιγιάζ
Τα ροζ κραγιόν που προτείνουν οι make up artists για τις αρχές του Φθινοπώρου
Άσκηση
Γυμνάζεσαι αλλά δεν χάνεις κιλά και λίπος; Ξέρουμε τι φταίει!
Editor's choice
To μανικιούρ της Bella Hadid είναι ότι πιο καλοκαιρινό έχετε δει μέχρι τώρα
Home / Celebrity News / Νέα / «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου έλεγε κάθε εβδομάδα ότι δεν θέλει να γεράσει…»

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου έλεγε κάθε εβδομάδα ότι δεν θέλει να γεράσει…»

Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Αλμπάνης έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και μίλησε και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη με την οποία ήταν καλοί φίλοι. Ο ηθοποιός μοιράστηκε αρκετά πράγματα για την ίδια και συγκεκριμένα μπορείς να δεις όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα.

Πες μου την ιστορία με τον Κώστα Αρζόγλουστην περιοδεία σας…

Παίζαμε στην Κρήτη, στο Ηράκλειο, και ο κόσμος τότε έβαζε μέχρι και μαξιλαράκια μπροστά για να καθίσει κάτω. Κάθονταν οκλαδόν, χαμός, πανζουλισμός, χτυπιόντουσαν, στην περιοδεία έπεφτε ξύλο για τα τελευταία εισιτήρια. Ο Κώσταε (Αρζόγλου) τη δεύτερη μέρα δεν αισθάνθηκε καλά και η Αλίκη αμέσωw τον πήγε στο διαγνωστικό κέντρο του Ηρα­κλείου, όπου είχε διαγνωσθεί με καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο. Ήταν Σάββατο, παί­ζαμε και είχαν πουληθεί μέχρι και τα… μαξιλαράκια, τίγκα, τότε η Αλίκη έκανε αυτό που δεν περίμενε κανένας, είπε: «Τα λε­φτά πίσω, δεν θα παίξουμε, θα φύγουμε». Ο Κώσταδ της είπε: «Μα είναι δυνατόν; θα παίξου­με, δύο μέρες είναι». Εκείνη απάντησε: «Όχι, θα φύγουμε τώρα».

Λέγεται πως η Αλίκη δεν ήθελε να γεράσει… Σου το έλεγε αυτό;

Όχι μία φορά μόνο, μου το έλε­γε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Είχε εμμονή με την εικόνα της. «Εγώ θα φύγω νωρίς, δεν θα τους αφή­σω να με δουν γερασμένη. Με περιμένουν στη… γωνία και να ξέρεις ότι στην κηδεία μου θα έρθουν όλοι αυτοί για να πάρουν από μένα κι εκεί. Ακόμα, και πάνω από το φέρετρο μου θα έρθουν, εκεί θα είσαι να το δείς». Αυτό μου έλεγε… Δεν το ήθελε με τίποτα αυτό, να τη δουν γερασμένη, δεν μπόρε­σε να το ξεπεράσει, δεν ξέρω γιατί. Τώρα, η Αλίκη θα ήταν 86 χρονών, ήταν γεννημένη το 1933, κι «έφυγε» 63 χρονών. Ήταν καλή μάνα, αγαπούσε πολύ τον Γιαννάκη.

Μίλησε μου για τη σχέση τους…

Τότε, στην ηλικία των 13, ερχόταν ο Γιάννης και τον βλέπαμε. Μετά μεγάλωσε, πήγε στην Αμερική, σπούδασε, όλο γι’ αυτόν μιλούσε η Αλίκη. Στις περιοδείες που πηγαίναμε ήθελε πάντα να έχει τη­λέφωνο στο καμαρίνι της για να μιλάει με τον Γιάν­νη, αυτό ήταν το πρώτο που ζητούσε. «Ο Γιαννάκης μου» έλεγε, της έλειπε πολύ.

Διαβάστε ακόμα: Αυτά είναι νέα! Πασίγνωστη ηθοποιός γέννησε και μας δείχνει το μωράκι της!

×