Νέα
Θλίψη! «Έφυγε» από τη ζωή ο Κώστας Πολίτης
Νέα
Παντρεύτηκε η ανιψιά της Πριγκίπισσας Diana! (φωτό)
Ζώδια
Προβλέψεις Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018!
Κάν' το Μόνη
DIY: Φτιάξε το πιο νόστιμο cheesecake με κομμάτια σοκολάτας και μπισκότα -βίντεο!
Home / Celebrity News / Νέα / Κάτια Δανδουλάκη: ”Δεν χωράω στην τηλεόραση”

Κάτια Δανδουλάκη: ”Δεν χωράω στην τηλεόραση”

katia-dandoulaki-look-young-people-58-1

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να απέχει επαγγελματικά από την τηλεόραση, παρόλα αυτά η Κάτια Δανδουλάκη είναι από τις ηθοποιούς με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τόσο στην μικρή οθόνη όσο και στο θεατρικό σανίδι. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν για τις προτάσεις αλλά και την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της τηλεόρασης.

Μίλησε μου για την τηλεόραση.

«Τηλεόραση δεν υπάρχει, αν υπήρχε… Έχω πάψει να δέχομαι προτάσεις λόγω του ότι αλλάζουν τα πράγματα τα τελευταία 3-4 χρόνια και το καταλαβαίνω απολύτως. Δεν γίνεται κάτι που να «χωράω» κάπου… το καταλαβαίνω»

 Αρνείσαι;

«Όχι αρνούμαι, δεν «χωράω», δεν μου γίνεται πρόταση. Κάποιες δουλειές που γίνονται δεν αφορούν εμένα, άρα δεν μου κάνουν πρόταση. Οι δουλειές πια έχουν πάει σε άλλες θεματικές, θέλουν νέα παιδιά κι αυτό είναι μέρος της καινούργιας εποχής -αποδέχομαι απολύτως το καινούργιο, θα περάσει αυτός ο κύκλος που περνάει η τηλεόραση, θα έρθει ένας άλλος κύκλος και κάποια στιγμή μπορεί να επιστρέψει σε μια ανάλογη μυθοπλασία, γιατί κύκλοι είναι η ζωή μας. Τότε πια ίσως να είναι αργά για αυτές τις γενιές και να έχουν έρθει άλλες γενιές. Έχω κάνει παρά πολλά πράγματα στην τηλεόραση»

×