Νέα
Διακοσμήστε το Τζάκι σας… Καλοκαιρινά και Απολαύστε το Ακόμα και τις Ζεστές Μέρες!
Η Αργυρώ Μαγειρεύει
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Τούρτα παγωτό γιαούρτι με ροδάκινα!
Επιδερμίδα
Πώς θα επιλέξετε το σωστό bronzer ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας!
Shopping
Must have item: Η φούστα που φοράνε όλες οι fashionistas!
Home / Celebrity News / Νέα / Κέλλυ Κελεκίδου-Ανδρέας Γεωργίου: Μαζί στην Αυστραλία – Δείτε φωτογραφίες

Κέλλυ Κελεκίδου-Ανδρέας Γεωργίου: Μαζί στην Αυστραλία – Δείτε φωτογραφίες

Στην εκδήλωση του ιδρύματος “Konstantina Angelique Gribilas Foundation” που διοργανώθηκε πριν λίγες ημέρες στο Σίδνεϊ της μακρινής Αυστραλίας βρέθηκε η Κέλλυ Κελεκίδου! Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα, που βρίσκεται με την οικογένεια της στην Αυστραλία, παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε το ίδρυμα με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων, για την αγορά ενός κινητού πολυϊατρείου για το “Χαμόγελο του Παιδιού” στην Ελλάδα.

Την εκδήλωση παρουσίασαν οι ηθοποιοί Ανδρέας Γεωργίου και Κούλης Νικολάου, οι οποίοι ταξίδεψαν στο μακρινό Σίδνεϊ αποκλειστικά γι αυτόν το σκοπό. Η Κέλλυ Κελεκίδου ανέλαβε το μουσικό μέρος της εκδήλωσης ενώ και οι τρεις καλλιτέχνες παραβρέθηκαν αφιλοκερδώς.

Η Κέλλυ Κελεκίδου, πάντα δίπλα σε τέτοιες πρωτοβουλίες, τιμήθηκε απ’ το ίδρυμα ως επίτιμο μέλος, για την συνολική προσφορά της αλλά και για την συμμετοχή της στο πρώτο εγχείρημα του ιδρύματος το 2015 όπου ένα μεγάλο ποσό είχε συγκεντρωθεί για την υποστήριξη του νοσοκομείου Παίδων στο Σίδνεϊ.

Kelekidou Australia 1 Kelekidou Kelli_Andreas Georgiou_Popi Gribila Kelekidou Kelli_Koulis Nikolaou_Andreas Georgiou SIDNEY Kelekidou Kelly Timitiki Plaketa Kelekidou Kelly_Andreas Georgiou_Kostas Gribilas Kelekidou Kelly_Andreas Georgiou_Kostas Gribilas_Koulis Nikolaou

×