Νέα
GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Μέγκι Ντρίο, μετά την αποχώρηση της και η αναφορά σε αυτούς που την κρίνουν!
Νέα
Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός χώρισε μετά από 10 χρόνια γάμου και το επιβεβαίωσε on camera!
Νέα
Μέγκι από GNTM: Μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για την καταγωγή της και αποκαλύπτει το λόγο που δεν μιλάει καλά Ελληνικά
Ζώδια
Προβλέψεις Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018
Home / Celebrity News / Νέα / Λάμπρος Χούτος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor και η αποκάλυψη για το χειρουργείο

Λάμπρος Χούτος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor και η αποκάλυψη για το χειρουργείο

xoutos

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε την αποχώρηση του Λάμπρου Χούτου! Σήμερα στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο facebook δημοσιεύτηκε το πρώτο βίντεο με τις δηλώσεις του λίγο μετά την αποχώρηση του!

«Γενικά είμαι χαρούμενος, πάρα πολύ… Καταρχήν τυχερός που μπόρεσα και ήμουνα σε αυτό το παιχνίδι και έζησα όλη αυτή την εμπειρία. Βγαίνω πολύ πλούσιος από εδώ με όλα αυτά που έχω ζήσει, γνωρίζοντας τον εαυτό μου και γνωρίζοντας άλλους ανθρώπους. Νιώθω ότι έχω την εκτίμηση των ανθρώπων γύρω μου», εξομολογήθηκε ενώ συνέχισε «Πριν έρθω εδώ ήταν να κάνω χειρουργείο στο αριστερό μου πόδι γιατί ο γιατρός μου είπε ότι αν δεν το κάνω δεν θα μπορώ να τρέχω πλέον ή να περπατάω με μεγάλη διάρκεια! Έκανα την τρέλα να μην το κάνω και να έρθω εδώ! Νιώθω υπερήφανος που έχω παίξει μέχρι τώρα»

Τέλος όσον αφορά τα πρόσωπα που θα του λείψουν περισσότερο αποκάλυψε: «Λίγο πολύ όλοι θα μου λείψουν σαφώς αυτοί που πέρναγα περισσότερο χρόνο όπως είναι ο Μπο και ο Χρανιώτης»!

Δείτε το βίντεο:

×