Η Αργυρώ Μαγειρεύει
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Σοκολατόπιτα κόλαση!
Επιδερμίδα
Απλώνετε τη σωστή ποσότητα αντηλιακού; Δείτε τι λένε οι ειδικοί!
Ζώδια
Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 11 Ιουλίου 2020!
Tips & Trends
Παλ κίτρινο: Είναι τελικά η απόχρωση του Καλοκαιριού;
Home / Celebrity News / Νέα / Μπέζος – Τσαλίκη: Παραδέχονται την κρίση που πέρασαν στο γάμο τους

Μπέζος – Τσαλίκη: Παραδέχονται την κρίση που πέρασαν στο γάμο τους

Ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη σε συνέντευξη που έδωσαν στη Real Νews μίλησαν για το γάμο τους που μετράει 30 χρόνια και αποκάλυψαν τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν.

– Σε λίγες μέρες συμπληρώνετε τριάντα χρονιά μαζί. Ποιο είναι το μυστικό;

Γιάννης Μπέζος: «Δεν υπάρχει κανένα μυστικό. Είμαστε δίπλα ο ένας στον άλλο, όχι… πάνω στον άλλο! Αφήνουμε χώρο, αφήνουμε χρόνο, αφήνουμε ανάσες. Συμπορευόμαστε πάντα με αγάπη και με αληθινή αλληλοεκτίμηση».

Ναταλία Τσαλίκη: «Δεν υπάρχουν συνταγές που λένε κάποιοι. Υπάρχει βαθιά αλληλοεκτίμηση, μεγάλη αγάπη, όπως υπάρχει και μια διαρκής ανησυχία. Δεν πρέπει να μένεις ήσυχος ούτε στην τέχνη, ούτε στη ζωή, δεν πρέπει να θεωρείς τίποτα δεδομένο και κεκτημένο, δεν πρέπει να έχεις σιγουριά! Πρέπει να δουλεύεις τη σχέση σου, να τη φροντίζεις να την προσέχεις με δόσιμο ψυχής. Τίποτα δεν κατακτιέται εύκολα. Και στο θέατρο γίνεται αυτό. Το ίδιο και στη ζωή!».

 

– Δεν αντιμετωπίσατε ποτέ δυσκολίες;

Γιάννης Μπέζος: «Υπήρξαν και σύννεφα, υπήρξαν και ρωγμές σε ποιον γάμο δεν υπάρχουν έπειτα από τόσα χρόνια. Όταν αγαπάς τον άλλο αληθινά και ουσιαστικά όμως όλα ξεπερνιούνται».

Ναταλία Τσαλίκη: «Το να είναι πάντα όλα καλά σε έναν γάμο είναι εξωπραγματικό, το γνωρίζουμε όλοι. Ναι, υπήρξαν ρωγμές δεν θα το κρύψουμε, αλλά δουλέψαμε πάνω σε αυτές και τις ξεπεράσαμε. Μετράμε τριάντα χρόνια μαζί και η αγάπη μας είναι πάνω απ’όλα!»

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε η Χριστίνα Παππά για τη σχέση της με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

×