Μακιγιάζ
Dolphin skin: Είναι το νέο make up trend που θα λατρέψετε!
Άσκηση
Αναρωτιέσαι πόσες θερμίδες καις με κάθε είδος γυμναστικής; Σου έχουμε την απάντηση!
Επιδερμίδα
Τα 4 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε τέλειο, καλοκαιρινό δέρμα!
Ιδέες Διακόσμησης
Φτιάξτε την πιο όμορφη κρεβατοκάμαρα για πλήρη χαλάρωση και ξεκούραση!
Home / Celebrity News / Νέα / O Γιάννης Παπαμιχαήλ εξομολογείται: «Όταν έκλεισα τα μάτια της Αλίκης…»

O Γιάννης Παπαμιχαήλ εξομολογείται: «Όταν έκλεισα τα μάτια της Αλίκης…»

Τη πιο συγκινητική στιγμή με τη μητέρα του αλλά και τις τελευταίες στιγμές της εθνικής μας σταρ, Αλίκης Βουγιουκλάκη, περιγράφει ο γιός της, Γιάννης Παπαμιχαήλ, στο «ΕΓΩ!Weekly», 18 χρόνια μετά το θάνατό της.

«Η πιο συγκινητική στιγμή με τη μητέρα μου ήταν όταν της έκλεισα τα μάτια. Βίωσα τα πιο δύσκολα λεπτά της ζωής μου. Αισθανόμουν σαν να παρακολουθούσα μια ασπρόμαυρη ταινία με άσχημο τέλος. Προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν με αφορούσε για να μπορέσω να αντιμετωπίσω αυτό που συνέβαινε. ήταν πολύ δύσκολο να αντιληφθώ οτιδήποτε», εξομολογήθηκε.

Όσο για τις στιγμές μάνας και γιού, πριν η Αλίκη πέσει σε κώμα, ο ίδιος αποκάλυψε «Πρόλαβα πριν πέσει σε κώμα να της πω ότι την αγαπώ πολύ, όχι γιατί δεν της το έλεγα ή δεν της το έδειχνα, αλλά γιατί είχα την ανάγκη να της το εκφράσω για μία ακόμα φορά. Και εκείνη τότε μου είπε με συγκίνηση “Το ξέρω παιδί μου”. Κρατώ από το χαρακτήρα της ότι αντιμετώπισε με τρομερή αξιοπρέπεια και αξιοθαύμαστη τόλμη την αρρώστια. Δεν φοβήθηκε ούτε στιγμή. Πολλές φορές έδινε και σε εμάς κουράγιο».

×