Μαλλιά
Βάλτε το μαντήλι σας αυτό το τριήμερο αν θέλετε να αποκτήσετε το πιο chic-glam hair look του Καλοκαιριού!
Ζώδια
Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 6 Ιουνίου 2020!
Επιδερμίδα
Argan oil, το μυστικό όπλο για την περιποίηση της επιδερμίδας -Δείτε πως θα το χρησιμοποιήσετε!
Tips & Trends
Πώς θα αντιγράψεις το στιλ της Hailey Bieber; Δες εδώ τα tips που θα σε βοηθήσουν! (VIDEO)
Home / Celebrity News / Νέα / Ο Γιάννης Μπέζος βάζει τα πράγματα στη θέση τους: ”Θα γίνω χειρότερος από ό,τι ήμουν…”

Ο Γιάννης Μπέζος βάζει τα πράγματα στη θέση τους: ”Θα γίνω χειρότερος από ό,τι ήμουν…”

Σάλο προκάλεσε πριν μερικές εβδομάδες η απάντηση του Γιάννη Μπέζου σε δημοσιογράφο όταν τον ρώτησε για την παράσταση που συμμετέχει η κόρη του. Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε: ”Δεν απαντώ σε αγράμματους”. Όπως ήταν αναμενόμενο η δήλωση του συζητήθηκε και ο Γιάννης Μπέζος επανατοποθετείται μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στη Σάσα Σταμάτη και στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά

Έγινε χαμός στην πρεμιέρα όταν είπες στους δημοσιογράφους: «Δεν απαντάω σε αγράμματους». Τι σε ενόχλησε; Που σε ρώτησαν για την κόρη σου;

Δεν απευθύνθηκα στον δημοσιογράφο. Γενικότερα δεν συνομιλώ με ανθρώπους με τους οποίους δεν έχω να πω κάτι. όχι μόνο από τον Τύπο. Γενικότερα με ανθρώπους που δεν εκτιμώ δεν έχω να πω τίποτα. Δεν θα μπω σε συζητήσεις με αδιάφορους και ανύπαρκτους. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν απευθυνόμουν στον άνθρωπο. Στη δημοσιογραφία γενικά. Δεν μπορώ να απαντώ στον κάθε ανόητο και αγράμματο.

Σε ενόχλησε που έγραψαν για την κόρη σου και την παράσταση όπου παίζει;

Με ενοχλεί ότι εκμεταλλεύονται το όνομα για να πουλήσουν 5 φύλλα τα οποία είναι ελεεινά και τρισάθλια. Δεν παθαίνουν τίποτα ούτε η κόρη μου ούτε εγώ, απλώς πρέπει κάποια στιγμή να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα.

Σε πειράζει που είσαι παρεξηγημένος; Κάποιοι πιστεύουν ότι είσαι κακός, απότομος, αγενής κ.α.

Δεν με ενοχλεί καθόλου. Για αυτούς που νομίζουν ότι είμαι απότομος και αγενής θα παραμείνω απότομος και αγενής. Για τους υπόλοιπους θα παραμείνω αυτό που είμαι. Εξαρτάται ο καθένας πως αντιλαμβάνεται τα πράγματα. Για να ορίσεις τον αγενή πρέπει να ορίσεις πρώτα τον ευγενή. Ευγενής τέτοιου είδους που θέλουν δεν είμαι. Άρα θα παραμείνω για αυτούς αγενής και είμαι πάρα πολύ υπερήφανος γι’ αυτό. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου, μα καθόλου. Θα γίνω χειρότερος από ό,τι ήμουν.

Για ποιο λόγο;

Γιατί θα τους προβοκάρω όλους τους ανόητους και τους αγράμματος και τους ξερόλες, διότι το παιχνίδι θα το ορίζω εγώ στον εαυτό μου και όχι οι άλλοι.

×