Η Αργυρώ Μαγειρεύει
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Κρητικό Μπουρέκι χωρίς φύλλο!
Tips & Trends
5 trends στις φούστες που θα δεις ΠΑΝΤΟΥ αυτό το Καλοκαίρι!
DIY
Αντιμετωπίστε τους μαύρους κύκλους στα μάτια με 3 συστατικά που υπάρχουν στην κουζίνα σας!
Tips & Trends
Cargo pants: Τα παντελόνια που έχουν αγαπήσει όλες οι γυναίκες αυτή τη σεζόν
Home / Celebrity News / Νέα / Όλη η αλήθεια για τη σχέση της Μελίνας Ασλανίδου με τους γονείς της

Όλη η αλήθεια για τη σχέση της Μελίνας Ασλανίδου με τους γονείς της

Ένα δημοσίευμα στο Spirto αναφέρει πως η Μελίνα Ασλανίδου δεν μιλάει με τους γονείς της και πως εκείνοι σιτίζονται από ίδρυμα. Στην εκπομπή Αποκαλυπτικά μίλησε σήμερα η μητέρα της Μελίνας και αποκάλυψε όλη την αλήθεια:

«Απα πα πα. Δηλαδή μου σηκώθηκε η τρίχα! Όχι δεν υπάρχει αυτό! Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το παιδί μου! Είναι αδύνατο αυτό να συμβαίνει! Δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Ευχαριστώ που πήρατε! Αλλά δεν ισχύει… Είναι πράγματα αυτά! Η Μελίνα μας βοηθάει πάρα πολύ και όποτε μπορεί μας βοηθάει! Το δικό μου το παιδί μιλάει με όλο το χωριό αυτό το θέμα δεν υπάρχει!»

Το δημοσίευμα περί σίτισης διέψευσε και η Κυρία Καρασαβίδου, που είναι στο διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος  που υποτίθεται ότι σιτίζει τους γονείς της τραγουδίστριας: «Σε καμία περίπτωση! Δεν ξέρω αν πριν από το 2000 είχε γίνει κάτι, αλλά από το 2000 και μετά που είμαι εγώ, δεν ισχύει! Μία φορά συνεργάτης μου επικοινώνησε με τον πατέρα της κ.Ασλανίδου, όχι για να του δώσουμε φαΐ, αλλά για να μεσολαβήσει ο μπαμπάς της, να κάνει η Μελίνα μία φιλανθρωπική συναυλία!».

×