Μαλλιά
Η Φαίη μας υιοθέτησε το πιο chic hair trend της σεζόν!
Tips & Trends
H Avani είναι μια από τις top Tik Tokers στον κόσμο και διαθέτει απίστευτο στιλ
Μαλλιά
Φριζάρισμα: Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να το αποφύγετε!
Άσκηση
Διάδρομος γυμναστικής: Τρία τέλεια τρικ για να χάνεις ακόμα περισσότερες θερμίδες!
Home / Celebrity News / Νέα / Πασίγνωστος τραγουδιστής αποκαλύπτει στο Πρω1νό: ”Πούλησα οικόπεδα για να μπορέσω να σπουδάσω τα παιδιά μου”

Πασίγνωστος τραγουδιστής αποκαλύπτει στο Πρω1νό: ”Πούλησα οικόπεδα για να μπορέσω να σπουδάσω τα παιδιά μου”

Μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος στο Πρω1νό και μίλησε για όλους και για όλα. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να αποστασιοποιηθεί από τον χώρο του θεάματος αλλά και για την ”σχέση” του με την Σαμπρίνα.

«Με τη Σαμπρίνα είχαμε κάνει συνεργασία μαζί, είχαμε τραγουδήσει ντουέτα μαζί, ήμασταν πολύ ταιριαστοί σαν ζευγάρι και έγραφαν διάφορα σενάρια, μέχρι και ότι είμαστε παντρεμένοι. Δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο. Η Σαμπρίνα ήταν μια πολύ καλή συνεργάτιδα, πολύ καλή φίλη και περάσαμε πολύ καλά μαζί τα χρόνια που συνεργαστήκαμε. Μάλιστα, συνεργαστήκαμε και φέτος στη Θεσσαλονίκη», εξομολογήθηκε.

Μεταξύ άλλων ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος μίλησε για την περίοδο λίγο πριν την οικονομική κρίση: «Λίγο πριν την κρίση είχα πουλήσει ένα δύο οικόπεδα γιατί χρειαζόμουν τα χρήματα για τις σπουδές των παιδιών, για έξοδα… Μου έλεγαν «Πουλάς γη»; Μετά από τέσσερα χρόνια λέγανε «Πώς πρόλαβες και τα πούλησες»! Άντε να πουλήσεις σήμερα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τις 8 μέρες ομηρίας του συζύγου μου»

×